Boxspring Crown

Op zoek naar een hedendaags, eenvoudig en betaalbare boxspring? Dan kunnen wij u de boxspring Crown aanbevelen.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Op zoek naar een hedendaags, eenvoudig en betaalbare boxspring? Dan kunnen wij u de boxspring Crown aanbevelen.

Starters of mensen die op zoek zijn naar een betaalbare boxspring maken een uitstekende keuze met dit mooi exemplaar. Deze is tevens te bestellen zowel in stof (antraciet) als in lederlook (taupe).

Hoofdbord

Het hoofdbord is meegestoffeerd in dezelfde kleur als de boxen en matras van de boxspring. De kleur kan u zelf kiezen. Dit zorgt ervoor dat de boxspring een mooi geheel vormt. Deze boxspring heeft een recht, strak hoofdbord van 110 cm hoog dat een tijdloze uitstraling heeft en daardoor in elk interieur past.

Meegestoffeerde pocketveren matras

De boxspring Crown wordt geleverd met een meegestoffeerde pocketverenmatras. De matras bestaat uit een kern van 7-zones met pocketveren en een afdeklaag in comfortschuim.

De kern van pocketveren zorgt voor een goed slaapcomfort. Doordat de tonvormige pocketveren individueel in losse zakjes zijn verpakt en in het midden met elkaar zijn verlijmd, kunnen ze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor past elke pocketveer zich aan het lichaam aan, waardoor dit matras optimale ondersteuning biedt.

Een bijkomend voordeel is dat een pocketvering matras het transpiratievocht snel en efficiënt afvoert. Ook blijft het matras door de goede luchtcirculatie in de zomer lekker koel.

uitzicht

Hyperschuim topper

De topper is ééndelig waardoor de 2 matrassen naadloos met elkaar verbonden worden. U kunt dus heerlijk slapen in het midden. Hyperschuim heeft een hoge veerkracht, waardoor er geen kuilvorming ontstaat. Door de van nature onregelmatige celstructuur, ademt het materiaal uitstekend.

Een ander voordeel van hyperschuim is dat het door de opwaartse druk een zeer goede lichaamsondersteuning biedt. Samen met het hoge comfort door het veerkrachtige materiaal, zorgen deze kenmerken ervoor dat hyperschuim toppers een hoogwaardig ligcomfort bieden.

Bijkomende informatie

Afdeklaag koudschuim
Anti-allergisch Ja
Anti-huisstofmijt ja
Garantie 2 jaar
Hoes wasbaar nee
Hoes afneembaar nee
Hoofdbord recht
Hoofdbord breedte breedte gekozen afmeting
Hoofdbord dikte 7 cm
Hoogte box 20 cm
Hoogte hoofdbord 110 cm
Levertermijn Op voorraad
Lighoogte 57 cm
Matras afdeklaag HR koudschuim
Matras kern pocketveren
Merk Better Night
Poten 12 cm
Soort matras pocketveren
Topper hoogte 7 cm
Verstelbaar nee
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Nee
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.