Matrassen op maat

matras op maat kopen online    

Wilt u elke ochtend opnieuw goed uitgerust wakker worden? Dan wilt u wellicht een matras op maat kopen online. Zowel uw lichaam zelf als uw persoonlijke voorkeuren bepalen welk type matras u de beste nachtrust bezorgt. Er is weinig zo persoonlijk als het type matras waar u het liefste op slaapt. De ene persoon houdt van stevige matrassen, terwijl de andere persoon juist op zoek is naar een zacht model met veel ventilatie. Het materiaal, de ondersteuning, de lengte en de breedte moeten allemaal optimaal zijn.

Zo veel slapers, zo veel soorten matrassen

Hoe comfortabel u de nacht doorkomt, wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal van de matras. Wilt u een matras op maat kopen? Dan staat u best even stil bij het materiaal.

  • Wilt u een zeer betaalbare matras op maat kopen? Kies dan voor een polyether matras. Het materiaal is erg voordelig en daardoor ideaal wanneer u een matras nodig hebt voor een kinder- of logeerbed.
  • Latex matrassen staan bekend om hun veerkrachtigheid en comfort. Het is een ontzettend flexibel materiaal, dat moeiteloos met uw lichaam meebeweegt. Latex is bovendien een goede keuze wanneer u behoefte hebt aan een matras die warm aanvoelt, want warmte vasthouden doet ze als de beste.
  • Koudschuimmatrassen zijn de ideale keuze wanneer u op zoek bent naar een matras die goed ventileert. Het materiaal voelt lekker koel aan en is daarom ook geschikt wanneer u last hebt van nachtelijk transpireren. Koudschuim blijft daarnaast ook ontzettend lang in goede conditie, dus u hebt lang plezier van deze matrassen.
  • Traagschuim matrassen staan bekend om hun grote comfort. Dit schuim past zich moeiteloos aan de contouren van uw lichaam aan. Wanneer het schuim warm wordt, lijkt het bijna vloeibaar aan te voelen. Dat zorgt voor een ongekend comfortabele nachtrust en verkleint bovendien het risico op pijnlijke drukpunten.

Goede vering voor extra comfort

Veel kwalitatieve matrassen zijn voorzien van speciale binnenvering. De naam zegt het natuurlijk al: de binnenkant van deze matrassen is gevuld met veren. Er zijn verschillende soorten veringen verkrijgbaar die elk hun eigen voordelen hebben.

Matrassen met bonellvering

Zoekt u een matras die goed ventileert en uw gewicht gelijkmatig verdeelt? Een matras met bonnellvering is dan de matras die u zoekt. De veren vormen een netwerk van stevige, staaldraden veren die wel soepel met uw lichaam meebewegen. Uw lichaam wordt op de juiste manier ondersteund, waardoor pijnlijke schouders en heupen verleden tijd zijn. Dankzij de veren zelf is er natuurlijk veel ‘lege’ ruimte. Het gevolg? Deze samenstelling zorgt voor de nodige verluchting. Ideaal als u het snel warm hebt tijdens het slapen.

Matrassen met pocketvering

Zoekt u een matras die goed ventileert en als de beste inspeelt op de vormen van uw lichaam? Dan kunt u ook een matras met pocketvering kiezen. ‘Pocket’, dat wil zeggen dat alle veren verpakt zitten in een eigen hoesje. Niet één groot netwerk dus, maar alle veren bewegen los van elkaar. Daardoor ligt u nog comfortabeler en ondervindt u nog minder last van pijnlijke drukpunten. Wilt u een matras op maat kopen met het type vering dat het beste aansluit bij uw noden? Wij bent u bij Slaapwel Aalst aan het juiste adres.

 Op maat gemaakte matrassen

Kwaliteit is essentieel als het om uw nachtrust gaat. Slaapt u best op een zachte of hardere matras, een warm aanvoelende of frissere matras? Hebt u veren nodig voor optimale ondersteuning? Of misschien zoekt u wel een extra lange matras van 220 centimeter, bijvoorbeeld? Dankzij ons grote assortiment matrassen vinden wij altijd de perfecte matras voor uw bed. Zo kunt u van optimale nachtrust genieten, elke dag opnieuw.

Bij Slaapwel Aalst kunt u een matras op maat kopen online: zowel lengte en breedte als materiaal van de vulling kunnen we helemaal personaliseren. Van babymatrassen tot matrassen voor personen met rugklachten! Zoekt u een comfortabele matras die helemaal aansluit op uw wensen, dan begeleiden wij u graag.