Bestelinfo

Klik bij het artikel van uw keuze op de "Bestellen" knop. Hierna vult u uw naam en adresgegevens in en kiest u uw betaal- en leveringsvoorkeuren. Rond de bestelling af door op "bestelling afronden" te klikken. 


Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?


Bij elk artikel in onze webshop staat een levertijd aangegeven, deze kan varieren van 1-3 dagen tot 6-8 weken, afhankelijk van het product. Uw bestelling wordt direct, nadat u deze volledig heeft afgerond, verwerkt. U ontvangt hiervan een orderbevestiging per email. Zodra uw bestelde bed, matras of complete boxspring bij ons binnen is gekomen zullen wij contact met u opnemen om een bezorgafpraak in te plannen. U kunt dan de gewenste afleverdag doorgeven (uitgezonderd aflevering op zondag en maandag). Bij kleinere bestellingen zoals bedtextiel worden de goederen met Bpost verzonden.  


De levering gebeurt standaard op het gelijksvloers. Opgelet: de verpakking van de goederen wordt nooit meegenomen. Deze wordt wel meegenomen indien u hiervoor betaald.  

De goederen kunnen ook op een hogere verdieping geleverd worden en/of geplaatst worden mits een meerprijs. 

Terugname oude matras


Bij de levering van uw nieuwe matras heeft u de mogelijkheid om uw oude matras gratis te laten meenemen. Indien de levering van uw nieuwe matras door onze firma zelf gebeurt, kunnen wij uw oude matras meteen meenemen. Indien een externe firma uw nieuwe matras levert, kan de oude matras niet meteen worden meegenomen. In dat geval kunt u ons telefonisch contacteren om een afspraak voor ophaling op een later tijdstip vast te leggen. Wij zorgen voor een milieuvriendelijke verwerking van uw oude matras.

Indien het leveradres in Nederland is, kunt u helaas uw oude matras NIET retourneren.

Extra maatregel tijdens COVID-19: gelieve uw oude matras in folie of een plastic zak te verpakken.

Retourneren

Voor het melden van retouren geldt een termijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u het artikel bekijken en/of beoordelen. 

Indien het artikel niet naar wens is kunt u deze zonder opgave van reden terugsturen, de directe kosten voor het retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. 

Slaapwel probeert het aantal retouren zoveel mogelijk te beperken. Als u twijfelt of u het juiste product bestelt, het team van Slaapwel staat u graag bij om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van uw order.

Raadpleeg voor meer informatie het herroepingsrecht.