Kasten op maat

Op zoek naar kasten op maat van uw interieur?

Laat uw maatkasten maken door de experts van Slaapwel Aalst

Bent u op zoek naar een expert om uw droomslaapkamer te ontwerpen? Dan nodigen we u graag uit bij Slaapwel Aalst. Maak uw afspraak in onze winkel in Aalst en we bespreken alle mogelijkheden voor kasten op maat van uw slaapkamer of andere ruimtes. Naast uw bed of boxspring, het meest essentiële meubelstuk van uw slaapkamer, geven we alle andere elementen die uw slaapkamer haar unieke karakter geven een plaats in een 3D-tekening. We houden daarbij rekening met de oppervlakte en afmetingen, logische indeling, het gewenste aantal kasten, ... U bepaalt, wij sturen bij indien u dat wenst. Zo ontwerpen we samen uw droomslaapkamer. Onze tekening bezorgen we aan een van onze vaste schrijnwerkers, die na afspraak langskomt om alles na te meten. Daarna gaat hij aan de slag om uw kasten op maat te maken. Volledig zoals u het wenst.

Waarom kiezen voor een inbouwkast op maat bij Slaapwel Aalst?

✔ Volledig personaliseerbaar volgens uw wensen

✔ Heel correcte prijs-kwaliteitverhouding

✔ Grote keuze aan stijlen, kleuren, materialen en afwerkingen

✔ Slimme ontwerpen voor optimale opbergoplossingen

✔ Wij tekenen uw volledige slaapkamer in 3D: dressing, kleerkast, nachttafel, bed of boxspring …

✔ Plaatsing met oog voor detail en respect voor de deadline

Laat uw droomkast realiseren
inbouwkast maatwerk
dressing op maat
Dressing of kleerkast op maat

Eén plek voor al uw kleding, het is een luxe die zorgt voor rust, in uw slaapkamer én in uw hoofd. Creëer overzicht met maatwerk volgens uw opbergbehoeften, exact hoe u het wilt. Wilt u een dressing of kleerkast volledig op maat van uw spullen? Wij helpen u graag! Maak uw afspraak met onze experts in Aalst om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak met een expert
Maximaliseer de ruimte met inbouwkasten op maat

Wilt u een kast onder de trap, langs de dakhelling of rond een speciale hoek in uw (slaap)kamer? Een inbouwkast is de ideale oplossing. Bepaal zelf de afmetingen, kies uw stijl en benut alle beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk met uw inbouwkast op maat.

Kom langs voor een offerte
inbouwkast op maat
maatwerk kasten
Maatkasten en andere meubels

Ook in andere ruimtes in uw woning kunnen praktische meubels op maat de ideale toevoeging aan uw interieur zijn. Bij ons kunt u terecht voor allerlei oplossingen op maat van uw woning. Wij gaan graag aan de slag om uw woning slim én stijlvol in te richten, volledig volgens uw wensen en budget.

Bekijk enkele realisaties
Ook uw partner voor een matras op maat!

Bij Slaapwel Aalst kunt u niet alleen kasten op maat kopen, maar ook voor matrassen op maat van uw lichaam en behoeften kunt u bij onze experts terecht. Er zijn verschillende soorten matrassen, en wellicht weet u zelf eigenlijk niet welk type het beste aansluit bij uw behoeften.

Ligt u liever zacht of hard of ergens tussenin? Hebt u het graag goed warm terwijl u slaapt? Of is het best dat uw matras goed ventileert omdat u het snel warm hebt? Hebt u rug- of nekklachten? De antwoorden op deze en andere vragen bepalen welke matras u best kiest voor optimale nachtrust.

Alles voor uw slaapkamer

Bij Slaapwel Aalst kunt u niet alleen kasten op maat kopen online. U vindt in ons ook de perfecte partner voor boxsprings, toppers, bedden, slaapkamersmeubels, bedtextiel en bedbodems. Wij beschikken over een ruim assortiment, waaronder verschillende (Belgische) topmerken, zoals Van Landschoot en Kreamat matrassen. Onze missie? Uw slaapcomfort!

Laat u inspireren

maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld maatkast voorbeeld