Elektrische boxspring Chicago

Elektrische boxspring Chicago kan u geheel naar eigen wensen samenstellen in de configurator
2.301,65 € Excl. BTW 2.785,00 € Incl. BTW
Vanaf 1.842,15 € Excl. BTW 2.229,00 € Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Elektrische boxspring Chicago is een moderne boxspring. Deze past in elke slaapkamer door zijn tijdloze uitstraling. Boxspring Chicago heeft een modern hoofdbord. Deze boxspring is beschikbaar in veel kleuren. Qua bekleding heeft u de keuze uit stof of lederlook.

7-zone pocketveren matras

Boxspring Chicago is een complete boxspringset met hoofdbord, matras, topper, boxen en poten. U ervaart een heel goed ligcomfort door de matras met pocketveren. De uitstekend ventilerende 7 zone pocketveren matras met standaard 500 pocketveren/m2 zorgt voor de nodige ondersteuning en optimale vochtregulatie. Deze matras is ook meegestoffeeerd in dezelfde kleur als het bed zodat het 1 mooi geheel is.

hoofdbord

Koudschuim topper

De luxe standaard koudschuimtopper maakt dit comfort compleet.U kan ook altijd kiezen voor een traagschuim of latex topper. Koudschuim is een ventilerend materiaal dat zorgt dat het matras altijd koel blijft aanvoelen. Deze is ideaal voor mensen die 's nachts transpireren. Koudschuim is ook een stevig materiaal zodat u een harder ligcomfort ervaart. Deze topper is in een splitversie verkrijgbaar. 

Voetbeugels

Deze boxspring is ook voorzien van voetbeugels zodat de matrassen niet kunnen verschuiven als u het bed in een andere positie brengt.

chicago

Elektrische verstelbaarheid

Het grote pluspunt is de elektrische verstelbaarheid van dit bed. Zo kan u apart uw voeten, rug of hoofd in de gewenste positie brengen. Dit zorgt ervoor dat u goed kan slapen of in een comfortabele houding tv kan kijken of een boek lezen. 

Kom volledig tot rust met deze boxspring combinatie en ga gigantisch goede nachten tegemoet !

Bijkomende informatie

Garantie 5 jaar
Hoofdbord dikte 13 cm
Hoogte box 19 cm
Hoogte hoofdbord 130 cm
Levertermijn 10-20 dagen
Lighoogte 70 cm
Matras afdeklaag HR koudschuim
Merk Meise, Better Night
Verstelbaar ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.