Better Night koudschuim topper - 7 cm

Better Night koudschuim topper - 7 cm
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Een optimale nachtrust begint bij een comfortabele topper. De Better Night koudschuim topper is een 7 cm dikke topper die ervoor zorgt dat u een harder slaapcomfort heeft en een betere ondersteuning tijdens het slapen. Deze is geschikt om bovenop elke matras te leggen. Daarnaast biedt de Better Night koudschuim topper nog heel wat voordelen: de onderliggende matras blijft hygiënischer, twee matrassen kunnen een worden en het gewicht wordt beter verdeeld. Dus als u 2 aparte matrassen heeft, zorgt deze topper er ook voor dat de matrassen niet van elkaar schuiven en u in de kuil valt/slaapt.

ks7

Koudschuim kern

Door de 5 cm dikke kern van koudschuim heeft u een harder slaapcomfort. Bovendien bestaat de koudschuim topper uit een open celstructuur waardoor de matras een betere luchtcirculatie heeft dan andere topmatrassen. Dankzij deze topper zal u dus veel minder last hebben van transpiratie tijdens het slapen. Een koudschuim topper, ook wel High Resilience foam genoemd, is een duurzame topper. De veerkracht van deze topper hangt af van de HR (High Resilience) waarde. Hoe hoger deze waarde ligt, hoe duurzamer en veerkrachtiger de topmatras zal zijn. Deze koudschuim topper kopen, zal u dus zeker helpen om een gigantisch goede nachtrust te bekomen.

Een ander voordeel is dat deze topper een hoes met een rits heeft waardoor u deze hoes kan wassen.

Kortom, een topper verhoogt dus het comfort en de levensduur van uw matras.

Bijkomende informatie

Densiteit 40 kg/m³
VMSII - Exclusief online ja
Garantie 5 jaar
Hoes wasbaar ja, op 30°C
Hoogte 7 cm
Boxspring kern 5 cm koudschuim
Levertermijn Op voorraad
Merk Better Night
Topper koudschuim

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.