Better Night matras Elite

De Better Night matras Elite is een nieuwe soort matras die gebruik maakt van de nieuwste technologie, namelijk viscogel en hybrideschuim. Zo bestaat ze uit een kern van 9-zone mini-micropocketveren met daarbovenop 2 verschillende afdeklagen. Een uit viscogel en een uit hybrideschuim.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

De Better Night matras Elite is een nieuwe soort matras die gebruik maakt van de nieuwste technologie, namelijk viscogel en hybrideschuim. Zo bestaat ze uit een kern van 9-zone mini-micropocketveren met daarbovenop 2 verschillende afdeklagen. Een uit viscogel en een uit hybrideschuim.

9-zones micro-pocketverenkern

De kern van 9 zones mini-micropocketveren zorgt ervoor dat u heel aangenaam ligt. Deze veren ondersteunen uw lichaam op de juist manier optimaal.

De algemene regel geldt: hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning is. Het gewicht van de persoon die op de matras ligt wordt op deze manier beter over het matras verdeeld. Deze matras bestaat uit 1000 veren per ligvlak van 90x200, deze hoeveelheid veren zorgt ervoor dat u goed kan slapen.

Afdeklagen

De matras is bedekt met 2 verschillende afdeklagen. Daardoor kan ze zowel in de zomer als winter gebruikt worden. De winterzijde heeft een 4 cm dikke viscogel laag met een densiteit van 50 kg/m3.

kern

Viscogel afdeklaag

Wat is nu juist Visco gel ? Visco is een drukverlagend schuim en neemt de pijnpunten weg. Het gebruikte viscoschuim is van de nieuwe generatie en ademt heel goed. Dit zorgt voor de perfecte vochtcirculatie. Het gelschuim is eveneens temperatuurregelend en zorgt ook voor een zéér goede ventilatie.

Viscogel heeft een vijftal grote pluspunten. Zo biedt het een goede ondersteuning voor uw lichaam. Het is passend voor elke lichaamsbouw omdat de gel in het matras zich perfect vormt naar uw lichaam. Daarnaast is het pijnverlichtend doordat het drukverlagend is. Het vermindert de druk waardoor u minder pijn zal hebben. Dit matras is dus geschikt voor mensen met rugklachten en gewrichtsproblemen.

Viscogel is heel geschikt voor mensen met allergieën, doordat de hoes anti-allergisch behandeld is. De belangrijkste troef van viscogel is dat het een afkoelend effect heeft. U slaapt dus nooit op een te warme matras. Ze is dus uitermate geschikt voor mensen die ‘s nachts veel zweten.

Hybrideschuim afdeklaag

De zomerzijde heeft een 15 cm dikke hybrideschuim laag met een densiteit van 45kg/m3. Hybrideschuim is een enorm veerkrachtig schuim met een open en onregelmatige celstructuur. Ze is daardoor enorm ventilerend en een uitstekende keuze voor een frisser slaapklimaat. U zal ook minder transpireren.

Hybrideschuim bestaat uit een combinatie van polyether schuim en koudschuim. Daardoor vormt ze zich uitstekend naar uw lichaamscontouren. Deze matras is heel duurzaam door de gebruikte materialen. Deze matras kent een lange levensduur en kuilvorming komt bijna ook niet voor.

Tencel hoes

De hoes bestaat uit Tencel. Tencel is een natuurlijk materiaal dat zeer ademend is. Daardoor gaat u 's nachts minder transpireren. De hoes is afritsbaar en dus ook wasbaar. 

Kortom, met deze matras gaat u gigantisch goed slapen !

Tencel hoes

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 25 cm
Afdeklaag koudschuim met gel
Anti-allergisch Ja
Densiteit HR 45 kg/m³ (zomerzijde) en viscogel 50kg/m3 (winterzijde)
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking nee
Hoes/tijk samenstelling Tencel
Hoes wasbaar ja
Levertermijn Op voorraad
Matras kern 15 cm hybrideschuim 45 kg/m3 (zomerzijde) + 9-zone mini-micropocketveren 1000/m2 + 4 cm viscogel 50 kg/m3 (winterzijde)
Maximale belasting per persoon 100 kg
Merk Better Night
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel Aalst maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel Aalst, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.