Boxspring Bies

Boxspring Bies kan u geheel naar wens samenstellen
1.899,17 € Excl. BTW 2.298,00 € Incl. BTW
Vanaf 1.519,83 € Excl. BTW 1.839,00 € Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering en installatie in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Kies voor deze prachtige boxspring en geniet van een uitzonderlijk aanbod ! Dit bed zal door zijn look perfect aansluiten bij het interieur van uw slaapkamer. De boxspring Bies met matras en topper is een strakke en prijsvriendelijke boxspring die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Voor de bekleding kan u kiezen uit een designstof of lederlook. Het heeft een tijdloos recht hoofdbord en bestaat uit 2 boxen.

Hoofdbord

Het moderne uiterlijk van Boxspring Bies wordt bepaald door de vlakverdeling op het hoofdbord. De strakke lijnen en mooi afgewerkte naden geven het een mooie uitstraling. Het hoofdbord is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De vlakken zijn opgevuld waardoor deze zacht en fijn aanvoelen aan uw hoofd en rug. Deze boxspring is van heel kwaliteitsvolle materialen gemaakt waardoor deze boxspring heel luxueus oogt.

Daarnaast is het hoofdbord meegestoffeerd in dezelfde kleur als de boxen en matras van de boxspring. De kleur kan u zelf kiezen uit meer dan 100 kleuren. Dit zorgt ervoor dat de boxspring een mooi geheel vormt. Deze boxspring heeft een recht, strak hoofdbord dat een tijdloze uitstraling heeft

hb

Matras & topper

Het 19 cm dikke matras gaat ervoor zorgen dat u op wolkjes slaapt. De matras bestaat uit een kern van 7-zones met pocketveren en een afdeklaag in comfortschuim.

Daarnaast is de matras meegestoffeerd in dezelfde kleur als het bed en het heeft ook een bijhorende topper in HR koudschuim.

De kern van pocketveren zorgt voor een goed slaapcomfort. Doordat de tonvormige pocketveren individueel in losse zakjes zijn verpakt en in het midden met elkaar zijn verlijmd, kunnen ze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor past elke pocketveer zich aan het lichaam aan, waardoor dit matras optimale ondersteuning biedt. Een bijkomend voordeel is dat een pocketvering matras het transpiratievocht snel en efficiënt afvoert. Ook blijft het matras door de goede luchtcirculatie in de zomer lekker koel.

Bovenop de matras ligt een 10 cm hoge koudschuim topper. De topper is ééndelig waardoor de 2 matrassen naadloos met elkaar verbonden worden. U kunt dus heerlijk slapen in het midden. Koudschuim heeft een hoge veerkracht, waardoor er geen kuilvorming ontstaat. Door de van nature onregelmatige celstructuur, ademt het materiaal uitstekend. Een ander voordeel van koudschuim is dat het door de opwaartse druk een zeer goede lichaamsondersteuning biedt. Samen met het hoge comfort door het veerkrachtige materiaal, zorgen deze kenmerken ervoor dat koudschuim toppers een hoogwaardig ligcomfort bieden

bies

Poten

Bovendien beschikt deze boxspring over een set poten die hoog genoeg zijn om onder het bed te kunnen kuisen. Deze poten zorgen er ook voor dat het bed heel stabiel is.

Dit comfortabele en zeer stevig premium bed is een betrouwbare investering voor een goede nachtrust gedurende vele jaren. Kortom, met deze boxspring gaat u gigantisch goed slapen !

Bijkomende informatie

Garantie 5 jaar
Hoofdbord dikte 10 cm
Hoogte hoofdbord 110 cm
Kern solide houten afwerking
Levertermijn 10-20 dagen
Lighoogte 54 cm
Matras meegestoffeerde 7-zone pocketveren matras
Matras kern solide houten afwerking
Merk Better Night
Verstelbaar ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.