Boxspring Churchill XXL

Boxspring Churcill XXL met matras en topper is een luxueuze boxspring die verkrijgbaar is in stof of lederlook in verschillende kleuren. Het heeft een hoofdbord met knopen dat regelrecht uit een luxe hotelkamer lijkt te komen en daarom in elke slaapkamer past.

Levertijd: 10-20 dagen
Gratis levering en installatie in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Kies voor dit prachtige boxspringbed en geniet van een uitzonderlijk aanbod ! Dit bed zal door zijn look perfect aansluiten bij het interieur van uw slaapkamer. Boxspring Churcill XXL met matras en topper is een luxueuze boxspring die verkrijgbaar is in stof of lederlook in verschillende kleuren. Het heeft een hoofdbord met knopen dat regelrecht uit een luxe hotelkamer lijkt te komen en daarom in elke slaapkamer past.

7-zone pocketveren matras

Boxspring Churchill XXL is een complete boxspringset met hoofdbord, matras, topper, boxen en poten. U ervaart een heel goed ligcomfort door de matras met pocketveren. De uitstekend ventilerende 7 zone pocketveren matras met 500 pocketveren/m2 zorgt voor de nodige ondersteuning en optimale vochtregulatie. Deze matras is ook meegestoffeeerd in dezelfde kleur als het bed zodat het 1 mooi geheel is. U kan ook kiezen voor de versie met 1000 veren.

hoofdbord

Koudschuim topper

De luxe koudschuimtopper maakt dit comfort compleet. Koudschuim is een ventilerend materiaal dat zorgt dat het matras altijd koel blijft aanvoelen. Deze is ideaal voor mensen die 's nachts transpireren. Koudschuim is ook een stevig materiaal zodat u een harder ligcomfort ervaart. Deze topper is ook in traagschuim of latex verkrijgbaar.

topper

Poten

De bijhorende poten zorgen niet enkel voor de stabiliteit maar geven dit bed een moderne, luxueuze, strakke en tijdloze look aan uw slaapkamer.

Kom volledig tot rust met deze boxspring combinatie en ga gigantisch goede nachten tegemoet !

Bijkomende informatie

Garantie 5 jaar
Hoofdbord dikte 13 cm
Hoogte box 30 cm
Hoogte hoofdbord 140 cm
Kern solide houten afwerking
Levertermijn 10-20 dagen
Lighoogte 70 cm
Matras pocketveren
Matras kern solide houten afwerking
Merk Better Night
Verstelbaar nee

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.