Boxspring Dallas met opbergruimte

Heeft u een kleine slaapkamer of last van plaatsgebrek? Of wilt u uw spullen gedurende bepaalde seizoenen op een degelijke manier opbergen? Dan biedt deze opbergboxspring Dallas de juiste oplossing.

2.086,78 € Excl. BTW 2.525,00 € Incl. BTW
Vanaf 1.668,60 € Excl. BTW 2.019,00 € Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Heeft u een kleine slaapkamer of last van plaatsgebrek? Of wilt u uw spullen gedurende bepaalde seizoenen op een degelijke manier opbergen? Dan biedt deze opbergboxspring Dallas de juiste oplossing. Deze slimme uitvinding is daarnaast ook nog eens de laatste trend op slaapkamergebied.

Boxspring Dallas is een moderne en elegante boxspring met 2 opbergruimtes die voorzien zijn van 2 chroom handgrepen langs beide zijkanten van het bed. De opbergruimtes zijn voorzien van 2 scharnieren met hydraulische pompen om het bed gemakkelijk, zonder veel moeite, te kunnen openen. Er zit ook een veiligheidsmechanisme op, zodat het bed niet naar beneden kan vallen.

Doordat deze boxspring verkrijgbaar is in verschillende kleuren en afmetingen past hij in elk slaapkamerinterieur. Het hoofdbord kan bekleed worden in een designstof of lederlook in dezelfde kleur (antraciet, lichtgrijs, beige of taupe) als de opbergboxen van deze boxspring. Dit zorgt ervoor dat de boxspring met opbergruimte een mooi geheel vormt. Deze kwaliteitsvolle boxspring heeft een strak, recht hoofdbord met lijnen wat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

hoofdbord

Matras

U gaat gigantisch goed slapen doordat op deze opbergboxspring een 22 cm dik matras ligt. De matras bestaat uit 7-zones met pocketveren en een afdeklaag in comfortschuim. Daarnaast is de matras meegestoffeerd in dezelfde kleur als het bed. U kan kiezen voor een matras met 500 of 1000 pocketveren. Standaard zitten er 500 pocketveren in een matras. De kern van pocketveren zorgt voor een goed slaapcomfort.

Doordat de tonvormige pocketveren individueel in losse zakjes zijn verpakt en in het midden met elkaar zijn verlijmd, kunnen ze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor past elke pocketveer zich aan het lichaam aan, waardoor dit matras optimale ondersteuning biedt.

Een bijkomend voordeel is dat een pocketvering matras het transpiratievocht snel en efficiënt afvoert. Ook blijft het matras door de goede luchtcirculatie in de zomer lekker koel.

U kan ook kiezen voor een matras met 1000 veren, een zogenaamde micro-pocketverenmatras. Deze is heel geschikt voor zwaardere personen of mensen die een stevig matras wensen.

De kern van 9-zones micro-pocketveren biedt optimale ondersteuning. Deze matras heeft een zéér stabiele ligging, geeft veel comfort en meer souplesse. Doordat de tonvormige pocketveren individueel in losse zakjes zijn verpakt en in het midden met elkaar zijn verlijmd, kunnen deze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor kan elke pocketveer zich individueel en dus optimaal aanpassen aan het lichaam.

De algemene regel geldt: hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning. Deze matras met 1000 veren per m2 zorgt dus voor een optimale ondersteuning. Het gewicht van de persoon die er op ligt wordt beter over het matras verdeeld. In het algemeen geldt dat een pocketvering matras als voordeel heeft dat het transpiratievocht snel en efficiënt afvoerd. Ook blijft het matras in de zomer lekker koel door de goede luchtcirculatie.

dallas

Topper

Bovenop de matras ligt standaard een 10 cm hoge HR koudschuim topper. De topper zorgt ervoor dat de matrassen niet van elkaar gaan verschuiven. Koudschuim heeft een hoge veerkracht, waardoor er geen kuilvorming ontstaat. Door de van nature onregelmatige celstructuur, ademt het materiaal uitstekend.

Een ander voordeel van koudschuim is dat het door de opwaartse druk een zeer goede lichaamsondersteuning biedt. Samen met het hoge comfort door het veerkrachtige materiaal, zorgen deze kenmerken ervoor dat koudschuim toppers een hoogwaardig ligcomfort bieden.

U kan ook kiezen voor een traagschuim of latex topper. De 10 cm dikke traagschuim topper zorgt voor een zacht slaapcomfort. Traagschuim reageert op uw lichaamswarmte en gewicht. De drukpunten van het lichaam worden tot een minimum herleid, wat zorgt voor een betere bloedsomloop.

De 10 cm dikke latex topper is ideaal voor een zachter slaapcomfort. Deze topper sluit zich perfect aan op uw lichaam door de elastische eigenschappen van latex. Latex staat ook bekend om zijn uitstekende ventilerende eigenschappen en is dus geschikt voor personen die s nachts veel transpireren.

opberg

Opbergruimte

In tegenstelling tot een vaste boxspring hebben de 2 boxen van deze boxspring een opbergruimte. De twee ruime opbergboxen zijn gemakkelijk te openen met de chroom handvaten aan de zijkanten van deze boxspring. U kan de boxen vlot omhoog zetten door middel van de hydraulische pompen. Deze blijven ook open/omhoog staan door de beveiliging. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat deze plots dichtklapt.

In de boxen zelf bevindt er zich een zee van ruimte om uw bedtextiel, kledij, speelgoed, .. veilig in op te bergen.De bijhorende L- poten zorgen niet enkel voor de stabiliteit maar geven dit bed een moderne, luxueuze, strakke en tijdloze look aan uw slaapkamer.

Kortom, met boxspring Dallas met opbergruimte ga je gigantische goed slapen !

Bijkomende informatie

Garantie 5 jaar
Hoofdbord dikte 13 cm
Hoogte box 32 cm
Hoogte hoofdbord 120 cm
Boxspring kern opbergruimte in MDF
Levertermijn 4-6 weken
Lighoogte 70 cm
Matras afdeklaag HR koudschuim
Matras kern opbergruimte in MDF
Merk Better Night

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.