Clémantine HR gel micro-pocketveren matras Better Night

De kern van dit Better Night micro-pocketveren matras Clémantine HR gel bestaat uit een micro-pocketvering met 9 comfortzones en 500 veren per m2.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

De kern van dit Better Night micro-pocketveren matras Clémantine HR gel bestaat uit een micro-pocketvering met 9 comfortzones en 500 veren per m2. Hiervoor worden veel meer en veel kleinere pocketveren gebruikt dan bij andere pocketvering matrassen. De lichaamsdruk wordt zodoende egaler verdeeld, met als resultaat lekker slapen op een comfortabel matras.

Hr gel comfortlaag

Wat dit Better Night micro-pocketveren matras Clémantine HR gel extra bijzonder maakt is de 4 centimeter dikke toplaag met temperatuurregulerende gelparels. Gelmatrassen zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van koudschuim. Aan het koudschuim zijn op 1 zijde gelparels toegevoegd, waardoor het materiaal minder temperatuurgevoelig is. De open celstructuur zorgt namelijk voor een optimale ventilatie zodat het nooit te warm of te koud is. Dit maakt gelmatrassen ideaal voor elk seizoen en voor mensen die snel te warm hebben in bed. Dit gelmatras biedt een unieke mix van geltraagschuim en micro-pocketvering.

Een supercomfortabel matras dat luchtdoorlatend is met een perfecte drukverdeling. Het gelmatras vormt zich sneller en zorgt voor een ergonomisch correcte ondersteuning, met een zwevend ligcomfort zonder drukpunten. De warmte regulerende eigenschappen zorgt samen met de antibacteriële bescherming voor een aangenaam en hygiënisch slaapklimaat.

laag

Maten

Dit matras kan ook in andere maten dan de standaard maten geleverd worden, indien gewenst kan dit matras op maat gemaakt worden in elke gewenste maat, neemt U hiervoor contact met ons op. De standaardmaten (90/140/160/180x200) zijn op stock en binnen de 2-3 werkdagen leverbaar. De levertermijn voor de buitenmaten bedraagt ook 2-3 werkdagen. Als u meteen uw product wil afhalen in ons magazijn, gelieve ons dan eerst te contacteren.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 22 cm
Afdeklaag koudschuim met gel
Anti-allergisch Ja
Densiteit 50 kg/m³
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking ja
Hoes/tijk samenstelling Aegis behandeld
Hoes wasbaar ja
Levertermijn Op voorraad
Matras kern 9-zone micropocketveren 500/m2 Afdeklaag: 1 zijde 4 cm koudschuim 50 kg/m3 met temperatuurregulerende gelparels (zomerzijde) en 1 zijde 4 cm koudschuim 50kg/m (winterzijde)
Maximale belasting per persoon 130 kg
Merk Better Night
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.