Pocketveren matras Eclipse pocket hr gel

Deze pocketveren matras eclipse pocket hr gel van Van Landschoot is perfect geschikt voor alle soorten bedden doordat wij verschillende afmetingen van dit matras aanbieden. Deze pocketveren matras heeft een medium of harde hardheid. Daarnaast heeft deze matras een prima prijs- kwaliteitverhouding. Deze Van Landschoot pocketveren matras is ideaal in combinatie met een vlakke-, verstelbare- en elektrische lattenbodems of bij voorkeur in een boxspring.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Deze pocketveren matras eclipse pocket hr gel van Van Landschoot is perfect geschikt voor alle soorten bedden doordat wij verschillende afmetingen van dit matras aanbieden.

Deze pocketveren matras heeft een medium of harde hardheid. Daarnaast heeft deze matras een prima prijs- kwaliteitverhouding. Deze Van Landschoot pocketveren matras is ideaal in combinatie met een vlakke-, verstelbare- en elektrische lattenbodems of bij voorkeur in een boxspring.

Pocketveren kern

De pocketveren matras eclipse pocket hr gel van Van Landschoot heeft 360 veren/m2 en deze matras heeft 7 comfortzones.

Deze zorgen voor een goede ondersteuning van: hoofd, schouders, rug, bekken en knieën. Dit draagt bij tot het uitstekende ligcomfort.

hoes

HR Gel Comfortlaag

Deze pocketveren matras heeft een 3 cm dikke afdeklaag in hr gel zodat u zeker slaapt als een roosje.

Hoes

Dit matras is geschikt voor personen tot 95 kg en heeft een dubbeldoek tijk die afritsbaar is. De matras is ook voorzien van een 3 D border die zorgt voor de perfecte ventilatie.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 21 cm
Afdeklaag hr gel
Anti-allergisch Ja
Densiteit 50 kg/m³
Garantie 5 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking ja
Hoes/tijk samenstelling Purest
Hoes wasbaar ja
Levertermijn 10-20 dagen
Matras kern pocketveren
Maximale belasting per persoon 95 kg
Merk Van Landschoot
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel Aalst maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel Aalst, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.