Elektrische boxspring Lucie

Elektrische boxspring Lucie met het mooie gebogen hoofdbord kan u geheel naar wens samenstellen
2.673,55 € Excl. BTW 3.235,00 € Incl. BTW
Vanaf 2.139,67 € Excl. BTW 2.589,00 € Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Elektrische boxspring Lucie is een moderne boxspring. Deze past in elke slaapkamer door zijn tijdloze uitstraling. Boxspring Lucie heeft een gebogen hoofdbord met 2 kussens. Deze boxspring is beschikbaar in alle kleuren en een designstof of lederlook die een luxueuze uitstraling geeft aan de boxspring.

hb

Matras & topper

Boxspring Lucie is een complete boxspringset met hoofdbord, matras, topper, boxen, omkadering en poten. U ervaart een heel goed ligcomfort door de matras met pocketveren. De uitstekend ventilerende 7 zone pocketveren matras met 300 pocketveren/m2 zorgt voor de nodige ondersteuning en optimale vochtregulatie. Deze matras is ook meegestoffeerd in dezelfde kleur als het bed zodat het 1 mooi geheel is.

De luxe koudschuimtopper maakt dit comfort compleet. Koudschuim is een ventilerend materiaal dat zorgt dat het matras altijd koel blijft aanvoelen. Deze is ideaal voor mensen die 's nachts transpireren. Koudschuim is ook een stevig materiaal zodat u een harder ligcomfort ervaart. Deze topper is in een splitversie verkrijgbaar. Naast koudschuim heeft u ook de keuze uit een traagschuim of latex topper. 

Matrasremmen

Deze boxspring is ook voorzien van voetbeugels zodat de matrassen niet kunnen verschuiven als u het bed in een andere positie brengt.

lucie

Elektrisch verstelbaar

Het grote pluspunt is de elektrische verstelbaarheid van dit bed. Zo kan u apart uw voeten, rug of hoofd in de gewenste positie brengen. Dit zorgt ervoor dat u goed kan slapen of in een comfortabele houding tv kan kijken of een boek lezen. 

Kom volledig tot rust !

Bijkomende informatie

Garantie 5 jaar
Hoofdbord dikte 20 cm
Hoogte box 17 cm
Hoogte hoofdbord 117 cm
Boxspring kern pocketveren
Levertermijn 4-6 weken
Lighoogte 70 cm
Matras afdeklaag HR koudschuim
Matras kern pocketveren
Merk Better Night
Verstelbaar ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.