Elektrische boxspring Napels met opbergruimte

Boxspring Napels heeft een gecaptioneerd hoofdbord wat een chique uitstraling geeft aan uw kamer. Deze boxspring is beschikbaar in alle kleuren.

2.921,49 € Excl. BTW 3.535,00 € Incl. BTW
Vanaf 2.338,02 € Excl. BTW 2.829,00 € Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering en installatie in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Deze elektrische boxspring Napels met opbergruimte combineert het beste van 2 werelden. Doordat het bed elektrisch verstelbaar is, kan u uw hoof den voeten omhoog doen. Dit is handig om tv te kijken of een boek te lezen in bed. Daarnaast heeft onderaan het bed opbergboxen. Daar kan u veel spullen in kwijt. Dit is ideaal om plaatst te besparen in een (kleine) kamer.

Elektrische boxspring Napels met opbergruimte is een moderne boxspring. Deze past in elke slaapkamer door zijn tijdloze uitstraling. Boxspring Napels heeft een gecaptioneerd hoofdbord wat een chique uitstraling geeft aan uw kamer. Deze boxspring is beschikbaar in alle kleuren. Daarnaast kan u voor de bekleding kiezen uit designstof of lederlook.

hoofdbord

Matras & topper

Boxspring Napels is een complete boxspringset met hoofdbord, matras, topper, boxen en poten. U ervaart een heel goed ligcomfort door de matras met pocketveren. De uitstekend ventilerende 7 zone pocketveren matras met 500 pocketveren/m2 zorgt voor de nodige ondersteuning en optimale vochtregulatie. Deze matras is ook meegestoffeeerd in dezelfde kleur als het bed zodat het 1 mooi geheel is. De luxe koudschuimtopper maakt dit comfort compleet. Koudschuim is een ventilerend materiaal dat zorgt dat het matras altijd koel blijft aanvoelen. Deze is ideaal voor mensen die 's nachts transpireren. Koudschuim is ook een stevig materiaal zodat u een harder ligcomfort ervaart. Deze topper is ook in een splitversie of traagschuim of latex verkrijgbaar.

napels

Voetbeugels

Deze boxspring is ook voorzien van voetbeugels zodat de matrassen niet kunnen verschuiven als u het bed in een andere positie brengt.

Opbergruimte

De 2 boxen van deze boxspring hebben een opbergruimte. De twee ruime opbergboxen zijn gemakkelijk te openen met de chroom handvaten aan de zijkanten van deze boxspring. U kan de boxen vlot omhoog zetten door middel van de hydraulische pompen. Deze blijven ook open/omhoog staan door de beveiliging. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat deze plots dichtklapt. In de boxen zelf bevindt er zich een zee van ruimte om uw bedtextiel, kledij, speelgoed, .. veilig in op te bergen.

Poten

De bijhorende L- poten zorgen niet enkel voor de stabiliteit maar geven dit bed een moderne, luxueuze, strakke en tijdloze look aan uw slaapkamer.

Kom volledig tot rust met deze boxspring combinatie en ga gigantisch goede nachten tegemoet !

Bijkomende informatie

Garantie 5 jaar
Hoofdbord dikte 10 cm
Hoogte box 32 cm
Hoogte hoofdbord 120 cm
Kern opbergruimte in MDF
Levertermijn 4-6 weken
Lighoogte 70 cm
Matras meegestoffeerde 7-zone pocketveren matras
Matras afdeklaag HR koudschuim
Matras kern opbergruimte in MDF
Merk Better Night
Verstelbaar ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.