Hotelmatras Belmond

Hotelmatras Belmond
Hoogte/dikte: 26 cm
Afdeklaag: hyperschuim
Garantie: 10 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Wilt u thuis slapen zoals in een luxehotel ? Koop dan deze Belmond hotelmatras. Deze matras is goedgekeurd door de Hilton hotel groep vanwege zijn ongelooflijke slaapcomfort. Met deze Belmond matras haalt u niet enkel een superieure matras in huis, maar ook een zeer duurzame matras die geschikt is voor zowel zij- als rugslapers. 

De Belmond hotelmatras zorgt voor een zalige nachtrust door de combinatie van het Hercule verensysteem en hyperschuim. De kern bestaat dus uit een Hercule verensysteem. Dit wil zeggen dat de kern stevige veren omvat die met 1 staaldraad doorlopen in het volledige matras. Deze Herculeveren zorgen voor een goede ondersteuning en voldoende ventilatie.

Daarnaast heeft deze matras een stevige afdeklaag in hyperschuim, zowel op de onder- als bovenzijde. Hyperfoam is een stevig schuim dat zorgt voor extra ondersteuning. Nog een belangrijke eigenschap van hyperschuim is dat het zorgt voor een unieke drukverdeling. Daarnaast staat hyperfoam ook bekend voor het goed afdrijven van warmte. Daardoor is deze matras geschikt voor mensen die graag koel slapen en/of vaak transpireren.

Doordat de matras langs beide kanten een afdeklaag heeft in hyperschuim is de matras omkeerbaar. Deze Belmond hotelmatras is dus niet enkel duurzaam doordat u ze kan omdraaien, maar ook door de gebruikte materialen. Deze matras kent dus een lange levensduur en kuilvorming komt bijna ook niet voor. Daarnaast heeft ze ook nog eens 10 jaar garantie.

Kortom, met deze matras gaat u elke nacht slapen zoals in een luxehotel !

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte 26 cm
Afdeklaag hyperschuim
Anti-allergisch Ja
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar nee
Hoes wasbaar nee
Levertermijn Op voorraad
Matras kern pocketveren
Maximale belasting per persoon 130 kg
Merk Luxury Hotel Collection
Soort matras Herculeveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.