Hotelmatras Sentido

 Hotelmatras Sentido
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Wilt u thuis slapen zoals in een luxehotel ? Koop dan deze Sentido hotelmatras. Deze matras is goedgekeurd door de Swiss hotel groep. Met deze Sentido hotelmatras haalt u een duurzame matras in huis  die geschikt is voor zij- en/of buikslapers. 

Wat maakt de Sentido hotelmatras nu zo bijzonder ? De combinatie van het 7- zone pocketverensysteem en hyperschuim zorgt voor een grandioze slaapervaring. De kern bestaat uit een 7-zone pocketverensysteem. De pocketverenkern zorgt voor een optimale ondersteuning. Dit komt omdat de pocketveren het gewicht verdelen over de gehele matras. Doordat de pocketveren verdeeld zijn in verschillende zones, gaan de veren die de zwaardere delen van het lichaam ondersteunen meer inveren zodat uw ruggenwervel altijd recht ligt. Dit is belangrijik om nek-, rug- en schouderpijn te voorkomen. Verder staan pocketvering matrassen erom bekend dat ze erg goed ventileren en dat transpiratievocht snel en efficient wordt afgevoerd.  Pocketvering matrassen vormen de perfecte oplossing voor hen die het ’s nachts snel te warm hebben. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat er geen "kuilvorming" ontstaat.

Deze Sentido hotelmatras heeft een stevige afdeklaag in hyperschuim, zowel op de onder- als bovenzijde. Hyperfoam is een stevig schuim dat zorgt voor extra ondersteuning. Nog een belangrijke eigenschap van hyperschuim is dat het zorgt voor een unieke drukverdeling. Daarnaast staat hyperfoam ook bekend voor het goed afdrijven van warmte. Daardoor is deze matras geschikt voor mensen die graag koel slapen en/of vaak transpireren.

Doordat de matras langs beide kanten een afdeklaag heeft in hyperschuim is de matras omkeerbaar. Deze Sentido hotelmatras is dus niet enkel duurzaam doordat u ze kan omdraaien, maar ook door de gebruikte materialen. Deze matras kent dus een lange levensduur en kuilvorming komt bijna ook niet voor. Daarnaast heeft ze ook nog eens 10 jaar garantie.

Kortom, met deze matras gaat u elke nacht slapen zoals in een luxehotel !

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 24 cm
Afdeklaag hyperschuim
Anti-allergisch Ja
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar nee
Hoes wasbaar nee
Levertermijn Op voorraad
Matras kern 7-zone pocketveren 300/m2
Maximale belasting per persoon 130 kg
Merk Luxury Hotel Collection
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.