Hybride 2000 micro-pocketveren matras Better Night

Deze Better Night Hybride 2000 matras zorgt ervoor dat u gigantisch goed gaat slapen. Dit komt door de combinatie van micro-pocketveren en de afdeklagen in hybrideschuim.

Hoogte/dikte: 25 cm
Afdeklaag: hybrideschuim
Garantie: 10 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Deze Better Night Hybride 2000 matras zorgt ervoor dat u gigantisch goed gaat slapen. Dit komt door de combinatie van micro-pocketveren en de afdeklagen in hybrideschuim.

9-zone micro-pocketveren kern

De kern van 9-zones micro-pocketveren biedt optimale ondersteuning. Deze matras heeft een zéér stabiele ligging, geeft veel comfort en meer souplesse. Doordat de tonvormige pocketveren individueel in losse zakjes zijn verpakt en in het midden met elkaar zijn verlijmd, kunnen deze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor kan elke pocketveer zich individueel en dus optimaal aanpassen aan het lichaam.

De algemene regel geldt: hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning. Deze matras met 1000 veren per m2 zorgt dus voor een optimale ondersteuning. Het gewicht van de persoon die er op ligt wordt beter over het matras verdeeld. In het algemeen geldt dat een pocketvering matras als voordeel heeft dat het transpiratievocht snel en efficiënt afvoerd. Ook blijft het matras in de zomer lekker koel door de goede luchtcirculatie en de 3D ventilatieborder.

kern

Hybrideschuim comfortlaag

Deze matras heeft 3 cm dikke HR45 hybrideschuim afdeklaag. Hybrideschuim is een enorm veerkrachtig schuim met een open en onregelmatige celstructuur. Ze is daardoor enorm ventilerend en een uitstekende keuze voor een frisser slaapklimaat. U zal ook minder transpireren. Hybrideschuim bestaat uit een combinatie van polyether schuim en koudschuim. Daardoor vormt ze zich uitstekend naar uw lichaamscontouren. Deze matras is heel duurzaam door de gebruikte materialen. Deze matras kent een lange levensduur en kuilvorming komt bijna ook niet voor.

laag

3D bamboe hoes

De hoes bestaat uit bamboe. Daarnaast heeft ze ook een 3D ventilatieborder. De combinatie van deze 2 materialen zorgt voor een optimale verluchting.

hoes

Kortom, met deze matras gaat u gigantisch goed slapen !

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte 25 cm
Afdeklaag hybrideschuim
Anti-allergisch Ja
Densiteit 55 kg/m³
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking ja
Hoes/tijk samenstelling 3D Bamboe hoes
Hoes wasbaar ja
Levertermijn Op voorraad
Matras kern 4 cm Hybrideschuim 45 kg/m3 + 9-zone micro-pocketveren 500/m2 + 4 cm Hybride schuim 45 kg/m
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Better Night
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.