Koudschuim matras Signature

De opbouw van de Signature matras bestaat uit 3 golvende lagen: als kern koudschuim, een soepele Megapur koudschuim HR60 als toplaag met als afwerking een 7-zone 3D profelering.Zo geniet u van de beste ondersteuning op precies de juiste plaatsen.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Zoekt u kwalitatieve matras, waarvan de fabrikant dan ook nog eens een palmares heeft aan certificaten ? Dan is deze Signature matras van Polypreen een uitmuntende keuze!

Polypreen is gecertificeerd volgens de OEKO-TEX en CERTIPUR-norm (beperking van de luchtvervuiling), alsook hebben de productielocaties een ISO 14001-milieucertificaat behaald.

De opbouw van de Signature matras bestaat uit 3 golvende lagen: als kern koudschuim, een soepele Megapur koudschuim HR60 als toplaag met als afwerking een 7-zone 3D profelering. Zo geniet u van de beste ondersteuning op precies de juiste plaatsen.

Koudschuim kern

De Signature matras heeft als kern koudschuim. Met als mogelijkheid de keuze uit de volgende hardheidsgraden: HR40 (zacht) of HR55 (hard).

HR staat voor High Resilience en betekent 'hoge veerkracht'. Hier ontleent de HR-waarde zijn naam aan. De HR-waarde geeft het soortelijk gewicht aan: de hoeveelheid kilo koudschuim per kubieke meter.

Koudschuim heeft een open celstructuur die het materiaal unieke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen geeft. Dit heeft als voordeel dat de duurzaamheid van een koudschuim matras beduidend hoog is. Koudschuim matrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn erg veerkrachtig.

kern

Hoes

De luxe Sanitized dubbeldoekhoes van de matras Signature is behandeld met een antihuisstofmijt en antibacterieel middel. Alsook is de hoes doorstikt met 300 gr antiallergische watten. Deze Signature matrashoes is afritsbaar d.m.v. 4 zijden rits en is machine wasbaar.

De hoogte van de Signature matras bevat 23 cm.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 23 cm
Afdeklaag koudschuim
Anti-allergisch Ja
Densiteit 60 kg/m³
Garantie 5 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking 300 gr anti allergische watten
Hoes/tijk samenstelling dubbeldoek
Hoes wasbaar ja
Levertermijn 3-4 weken
Matras kern koudschuim
Maximale belasting per persoon 150 kg
Merk Polypreen
Soort matras koudschuim
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Nee
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.