Koudschuim matras Viscopur Standaard

De opbouw van de Viscopur matras (standaard) bestaat uit een kern Megapur koudschuim HR60 met als afwerking een 7-zone 3D profelering en schouderzone in visco-elastisch schuim,ook wel traagschuim genoemd.Zo geniet u van de beste ondersteuning op precies de juiste plaatsen.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Zoekt u kwalitatieve matras, waarvan de fabrikant dan ook nog eens een palmares heeft aan certificaten ? Dan is deze Viscopur matras (standaard) van Polypreen een uitmuntende keuze! De matras behoort tot de Feel Well Collectie.

Polypreen is gecertificeerd volgens de OEKO-TEX en CERTIPUR-norm (beperking van de luchtvervuiling), alsook hebben de productielocaties een ISO 14001-milieucertificaat behaald.

De opbouw van de Viscopur matras (standaard) bestaat uit een kern Megapur koudschuim HR60 met als afwerking een 7-zone 3D profelering en schouderzone in visco-elastisch schuim,ook wel traagschuim genoemd.Zo geniet u van de beste ondersteuning op precies de juiste plaatsen.

Deze matras heeft als mogelijkheid de keuze uit de volgende hardheidsgraden: HR60 (zacht) of HR55 (hard).

Koudschuim kern

HR staat voor High Resilience en betekent 'hoge veerkracht'. Hier ontleent de HR-waarde zijn naam aan. De HR-waarde geeft het soortelijk gewicht aan: de hoeveelheid kilo koudschuim per kubieke meter.

Koudschuim heeft een open celstructuur die het materiaal unieke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen geeft. Dit heeft als voordeel dat de duurzaamheid van een koudschuim matras beduidend hoog is. Koudschuim matrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn erg veerkrachtig.

kern

Feel well hoes

De Feel Well matrashoezen zijn standaard behandeld met Purotex. Deze innovatieve technologie vormt een natuurlijke remedie tegen huisstofmijt en verbetert zo de slaapkwaliteit. Ze zijn doorstikt met 300gram antialergische watten en afritsbaar d.m.v. 4 zijden rits. Er is ook een Feel Well Platinum hoes, speciaal voor wie droomt van nog meer luxe en gebruiksgemak.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 21 cm
Afdeklaag traagschuim
Anti-allergisch Ja
Densiteit 60 kg/m³
Garantie 5 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking 300 gr anti allergische watten
Hoes/tijk samenstelling luxe Purotex dubbeldoek, antihuisstofmijt behandeld
Hoes wasbaar ja
Levertermijn 3-4 weken
Matras kern koudschuim
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Polypreen
Soort matras koudschuim
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel Aalst maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel Aalst, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.