Latex matras Ergo latex plus

De Revor Latex matrassen hebben uitstekende eigenschappen op vlak van elasticiteit en ergonomie.

Hoogte/dikte: 16 cm
Afdeklaag: latex
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 1-2 weken
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

De Revor Latex matrassen hebben uitstekende eigenschappen op vlak van elasticiteit en ergonomie. Een latex matras past zich onmiddellijk aan naar de vorm van je lichaam en je slaappositie. Bovendien helpt een latex matras met je bewegingen 's nachts waardoor je minder energie verspilt, minder vaak wakker wordt en frisser ontwaakt.

5-zone latex kern

De Ergo Latex matras past zich perfect aan jouw lichaamsvormen aan, met een optimale ondersteuning aan de wervelkolom als resultaat. De Ergo Latex matras heeft 5  ergonomische comfortzones. De latexkern wordt verdeeld in 5 zones, door sterke verticale perforaties (gaten/stiften) krijgt het nek-, schouder- en bekken/lendenwervelgebied de passende ondersteuning.

Deze multi-zone techniek zorgt voor een uitstekende ligpositie en optimale drukontlasting, omdat de zware delen van het lichaam goed inzinken en de lichte delen van het lichaam direct contact hebben met de matras.Drukpunten worden vermeden en de wervelkolom, die daardoor rechtgetrokken wordt, kan zich volledig ontspannen en regenereren. Door de hoge puntelasticiteit is het aanpassingsvermogen optimaal en voelt u zich 's morgens uitgerust en fris. 

Een latex matras is van nature schimmelwerend en antibacterieel en biedt een goede veerkracht en puntelasticiteit.

hoes

Hoes

De afritsbare dubbeldoekhoes is doorstikt met 250gr antiallergische thermowatten voor een zacher comfortgevoel.

Bijkomende informatie

Afdeklaag latex
Anti-allergisch Ja
Garantie 5 jaar
Hoes afneembaar ja
Hoogte/dikte 16 cm
Levertermijn 1-2 weken
Matras kern latex
Merk Revor
Soort matras latex
Wasbaar ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.