Latex matras Ferrera Standaard

De Ferrera matras (standaard) heeft als interieur een 7-zone latexkern met verticale en laterale ventilatie. U kan kiezen uit de comforten: zacht of hard.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Zoekt u prijs-kwaliteit een goede matras, waarvan de fabrikant dan ook nog eens een palmares heeft aan certificaten ? Dan is deze Ferrera (standaard) matras van Polypreen een uitmuntende keuze! De matras behoort tot de Feel Well collectie van Polypreen.

Polypreen is gecertificeerd volgens de OEKO-TEX en CERTIPUR-norm (beperking van de luchtvervuiling), alsook hebben de productielocaties een ISO 14001-milieucertificaat behaald.

De Ferrera matras (standaard) heeft als interieur een 7-zone latexkern met verticale en laterale ventilatie. U kan kiezen uit de comforten: zacht of hard.

Latex kern

Een latexmatras biedt een hoge souplesse en volgt perfect de natuurlijke golven van de wervelkolom. Al de latex matrassen van Polypreen bevatten laterale en verticale verluchtingskanalen voor een goed ventilatie.

kern

Feel Well hoes

De Feel Well matrashoezen zijn standaard behandeld met Purotex. Deze innovatieve technologie vormt een natuurlijke remedie tegen huisstofmijt en verbetert zo de slaapkwaliteit. Ze zijn doorstikt met 300 gram antialergische watten en afritsbaar d.m.v. 4 zijden rits. Er is ook een Feel Well Platinum hoes, speciaal voor wie droomt van nog meer luxe en gebruiksgemak.

De hoogte van de matras bevat 21 cm.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 21 cm
Afdeklaag latex
Anti-allergisch Ja
Densiteit 80 kg/m³
Garantie 5 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking 300 gr anti allergische watten
Hoes/tijk samenstelling luxe Purotex dubbeldoek, antihuisstofmijt behandeld
Hoes wasbaar ja
Levertermijn 3-4 weken
Matras kern 7-zone latex
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Polypreen
Soort matras latex
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.