Latex 2000 micro-pocketveren matras Better Night

 De Better Night matras latex 2000 bestaat uit een combinatie van latex en micro-pocketveren. De kern van micro- pocketveren is aan beide kanten afgedekt met een laag latex. Deze zorgt ervoor dat u een gigantisch goede slaapervaring beleefd.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

 De Better Night matras latex 2000 bestaat uit een combinatie van latex en micro-pocketveren. De kern van micro- pocketveren is aan beide kanten afgedekt met een laag latex. Deze zorgt ervoor dat u een gigantisch goede slaapervaring beleefd.

9-zones micro-pocketveren kern

De kern van 9 zones micro-pocketveren zorgt voor een optimale ondersteuning. Dit komt omdat deze matras een zéér stabiele ligging heeft en veel comfort en souplesse geeft. Doordat de tonvormige pocketveren individueel in losse zakjes zijn verpakt en in het midden met elkaar zijn verlijmd, kunnen deze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor kan elke pocketveer zich individueel en dus optimaal aanpassen aan het lichaam. De algemene regel geldt: hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning is. Het gewicht van de persoon die er op ligt wordt beter over het matras verdeeld.

In het algemeen geldt dat een pocketvering matras als voordeel heeft dat het transpiratievocht snel en efficiënt afgevoerd. Hierdoor vormen pocketvering matrassen de perfecte oplossing voor hen die het ’s nachts erg snel te warm hebben. Een pocketvering matras ademt namelijk uitstekend door de open celstructuur en de aanwezige luchtlagen. Hierdoor kan overtollige warmte gemakkelijk weggevoerd worden.

kern

Latex comfortlaag

Een afdeklaag op een micro-pocketvering matras zorgt er voor dat dit type matras zeer comfortabel aanvoelt, goed vocht absorbeert en uw gewicht optimaal verdeelt. De kwaliteit van een afdeklaag is cruciaal voor de levensduur van uw pocketvering matras.

De matras is geschikt voor een gewicht tot 120 kg. Het matras heeft een dikte van 25 cm en aan beide zijden een dikke afdeklaag van latex. Latex, of natuurlijk rubber, wordt gewonnen uit het sap van een boom die in de tropische gebieden geteeld wordt. Zo krijgt je matras de juiste eigenschappen om te zorgen voor een uitstekend ligcomfort. Van nature is latex zeer soepel en veerkrachtig. Omdat tijdens de productie van latex alle mogelijke allergenen uit het materiaal gewassen worden, is een latex matras bovendien anti-allergisch. Dankzij een grote puntelasticiteit, vormen latex matrassen zich naar je lichaam. Hierdoor biedt een matras van latex een zeer goede ondersteuning. Voor mensen met gewrichtsklachten kan een latex matras dan ook een goede uitkomst bieden.

laag

Kortom, met deze matras gaat u gigantisch goed slapen !

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 25 cm
Afdeklaag latex
Anti-allergisch Ja
Densiteit 50 kg/m³
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking ja
Hoes/tijk samenstelling 3D Bamboe hoes
Hoes wasbaar ja
Levertermijn Op voorraad
Matras kern 4 cm latex + 9-zone micro-pocketveren 500/m2 + 4 cm latex
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Better Night
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.