Matras Baltimore

Het Baltimore matras van Simmons combineert het beste van twee werelden: een luxe pocketveer met een traagschuim bovenlaag. Daarom staat het bekend om zijn goede drukverlagende eigenschappen.

Hoogte/dikte: 31 cm
Afdeklaag: traagschuim
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 10-20 dagen
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Pocketveren kern

Het Simmons matras Baltimore hybrid is voorzien van een heel luxueuze pocketvering kern. Deze zorgt voor een perfecte ontspanning van de spieren. Dankzij de specifieke vorm van de Sensoft Evolution® pocketveren wordt uw wervelkolom beter ondersteund en kan de spanning uit uw spieren verminderen.

Elke beweging wordt precies en direct begeleid. Zo zullen zelfs de lichtste slapers niet gewekt worden. Niet langer licht slapen: Dankzij de werking van de pocketveren, die bewegingsoverdracht voorkomen, kunt u beiden in alle rust slapen.

kern

Traagschuim comfortlaag

Door de bovenlaag van het speciale Thermofoam traagschuim heeft u een gevoel van gewichtloosheid en een ideale temperatuur. Het memoryschuim Thermofoam omhult zich perfect om het lichaam en past zich aan op temperatuurverschillen. Het schuim blijft koel wanneer het heet is en warm als het koud is.

U ervaart een zacht eerste contact met de matras en een hoog comfortsgevoel zonder druk dankzij de combinatie van zacht memoryschuim met sterk Elivéa®-schuim.

Hoes

Een gezonde nachtrust: De DISCOVERY-matrashoes kan droog worden gewassen bij de stomerij. Het geheel is beschikbaar (optioneel) met een 100% biologische GOTS-gecertificeerde (Global Organic Textil Standard) beddentijk.

Omkeren

Het is niet langer nodig uw matras om te keren. Dankzij het No Flip®-systeem kunt u het hele jaar door van hetzelfde comfort genieten.

Bijkomende informatie

Afdeklaag traagschuim
Garantie 5 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes wasbaar ja
Hoogte/dikte 31 cm
Levertermijn 10-20 dagen
Merk Simmons
Soort matras pocketveren

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.