Matras Jazz

Ontdek het Jazz matras van Simmons. Een fraai matras dat elegantie weet te combineren met moderne technologie. De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal en door de Wind Feel en Tript’Air tijk geniet jij van optimale ventilatie! 

Hoogte/dikte: 26 cm
Afdeklaag: traagschuim
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 10-20 dagen
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Jazz

De Simmons Jazz is een 26 cm hoog matras, opgebouwd met de Sensoft Evolution pocketveer® en een laag Elivéa® schuim, getopt met een laag gecomprimeerde, vochtregulerende watten. Dit elegante matras ondersteunt de wervelkolom optimaal en biedt een geweldig comfort. De thermo regulerende Wind Feel en Tript’Air tijk bevordert de ventilatie van het matras. Het Jazz matras biedt een medium comfort en een medium steun vanuit de pocketveer.

Waarom het Jazz pocketveermatras?

  • OPTIMALE ONDERSTEUNING EN ONTSPANNING: De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal en maakt het mogelijk dat de spieren volledig herstellen en ontspannen.
  • DRUKVERLAGEND SCHUIM: Het Jazz matras bevat een laag Elivéa®-schuim: deze verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht optimaal en zorgt voor minder drukpunten, wat de doorbloeding verbetert. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras moeten wegzinken bij zijligging, zoals de schouders en heupen, krijgen daardoor alle ruimte.
  • NOOIT MEER JE MATRAS OMDRAAIEN: Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te draaien, door het innovatieve No Flip®-systeem van het Jazz matras is dat niet meer nodig. 
  • OPTIMALE VENTILATIE: Het Jazz matras geeft optimale ventilatie door de Wind Feel en Tript’Air tijk: een 3D tijk met lucht gevulde micro-kussentjes die luchtcirculatie tussen het matras en de bedbodem bevordert.
  • KLIMAATREGULERENDE MATERIALEN: De Jazz bevat een laag Thermoplus wattering om je lichaamstemperatuur in evenwicht houden en een tussenlaag van verkoelend en vochtregulerend katoen.

kern

De Simmons Blue Note collectie

De Blue Note collectie van Simmons, met 3 verschillende matrassen, is de perfecte combinatie tussen een Franse klassieke stijl en de innovatieve Simmons-technologie. De matrassen uit de collectie zijn chic en elegant en voldoen aan de traditionele, knusse stijl ‘à la Française’. De matrassen worden in Frankrijk gemaakt in het atelier van Saint-Armand-les-Eax, waar mens en machine hand in hand werken om aan de strenge Franse standaarden en kwaliteitseisen te voldoen.

Bijkomende informatie

Afdeklaag traagschuim
Garantie 5 jaar
Hoogte/dikte 26 cm
Levertermijn 10-20 dagen
Matras kern pocketveren
Merk Simmons

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.