Matras Hamptons

Geen ander matras in de wereld biedt zo'n goede mix van drukverlaging, flexibiliteit, ventilatie en duurzaamheid dan het Simmons Hamptons matras.

Hoogte/dikte: 30 cm
Afdeklaag: Talalay latex
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Het hybride matras van Simmons 

Het Simmons Hamptons matras is een hybride matras omdat het zowel een side to side pocketveer als talalay natuurlatex bevat. De pocketveren bevatten een Sensoft®-soft-touch systeem: een zeer luxe pocketvering die zorgt voor de perfecte ontspanning van de spieren door een optimale ondersteuning van de wervelkolom. Omdat de pocketveer side to side is uitgevoerd, zit de kern niet opgesloten in een schuimbalk. Hierdoor ontstaat er een veel betere ventilatie dan bij een gemiddeld pocketveer matras. 

kern

Talalay latex

 Het matras bevat een 10 cm dikke laag van duurzaam Talalay Latex. Deze latex kenmerkt zichzelf doordat het een zeer soepel en veerkrachtig materiaal is waardoor je spieren optimaal kunnen ontspannen. Dankzij de open celstructuur van de latex afdeklaag ervaar je de best mogelijke ventilatie. 

Viscose tijk

 De tijk van het Simmons Hamptons matras is een tijk gemaakt van viscose, deze tijk is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal. 

Ventilatie

 Dankzij de open celstructuur van de latex afdeklaag ervaar je de best mogelijke ventilatie.

Bijkomende informatie

Afdeklaag Talalay latex
Garantie 5 jaar
Hoogte/dikte 30 cm
Levertermijn 10-20 dagen
Matras kern pocketveren
Merk Simmons

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.