Pocket 20 pocketveren matras Better Night

Deze Better Night Pocket 20 matras is een ideale beginnersmatras. De matras bestaat uit een kern van pocketveren en een afdeklaag van polyetherschuim.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Deze Better Night Pocket 20 matras is een ideale beginnersmatras. De matras bestaat uit een kern van pocketveren en een afdeklaag van comfort/polyetherschuim.

De 9-zone Pocketverenkern

De kern uit pocketveren zorgt voor een optimale ondersteuning. Dit komt omdat de pocketveren het gewicht verdelen over de gehele matras. Doordat de pocketveren verdeelt zijn in verschillende zones, gaan de veren die de zwaardere delen van het lichaam ondersteunen meer inveren zodat u ruggenwervel altijd recht ligt. Dit is belangrijik om nek-, rug- en schouderpijn te voorkomen.

Door de 9 verschillende comfortzones krijg je zones met stugge en minder stugge veren waardoor bijvoorbeeld de zwaardere delen zoals schouders en heupen meer inveren zodat je ruggenwervel te allen tijde recht is, zodra je ruggenwervel recht is, komen klachten aan nek, rug of schouders eigenlijk niet voor. Verder staan pocketvering matrassen erom bekend dat ze erg goed ventileren en dat transpiratievocht snel en efficient wordt afgevoerd. Daarnaast zorgen ze er voor dat er geen kuilvorming ontstaat.

Ergonomie

Comfortschuim afdeklaag

Een afdeklaag op een pocketvering matras zorgt er voor dat dit type matrassen zeer comfortabel aanvoelen, goed vocht absorberen en uw gewicht optimaal verdelen. Deze matras heeft een topper van comfortschuim. Comfortschuim of polyether heeft een schuimdichtheid die uitgedrukt wordt in een SG waarde. Hoe hoger de waarde, hoe duurzamer en beter ondersteunend het product.

Polyether biedt voldoende ondersteuning en een redelijke vochtregulatie voor een comfortabele nacht. Daarnaast zorgt de open celstructuur voor een goed ventilerend vermogen en is gekenmerkt door de isolerende werking van polyesterschuim. Daarnaast heeft de matras een prima prijs- kwaliteitverhouding doordat de schuimsoort polyether heel betaalbaar is.

Deze matras is geschikt voor een lattenbodem, spiraalbodem, boxspring en verstelbare bodem.

Kern

Polyester hoes

Deze matras heeft een hoes van anti-allergisch polyester. Ze is doorstikt met 300 gran anti-allergische watten en comfortschuim.  Daarnaast heeft ze een rits waardoor u de hoes kan afritsen en dus wassen. Het wassen van de hoes verlengt de levensduur van de matras. 

Hoes

Maten

De standaardmaat van deze matras is 90x200 cm. Dit matras kan ook in andere maten dan de standaard maten geleverd worden, indien gewenst kan dit matras op maat gemaakt worden in elke gewenste maat, neemt U hiervoor contact met ons op. De standaardmaten (90/140/160/180x200) zijn op stock en binnen de 2-3 werkdagen leverbaar. De levertermijn voor de buitenmaten bedraagt ook 2-3 werkdagen. Als u meteen uw product wil afhalen in ons magazijn, gelieve ons dan eerst te contacteren.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 20 cm
Aantal comfortzones 7-zones
Afdeklaag comfortschuim
Anti-allergisch Ja
Anti-huisstofmijt ja
Garantie 2 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes wasbaar ja
Hoes afneembaar ja
Levertermijn Op voorraad
Matras afdeklaag comfortschuim
Maximale belasting per persoon 90 kg
Merk Better Night
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel Aalst maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel Aalst, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.