Pocketveren matras Eco

Wilt u een topmatras die ook nog eens milieubewust en betaalbaar is ? Dan is deze pocketveren matras Eco ideaal voor u ! 

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Wilt u een topmatras die ook nog eens milieubewust en betaalbaar is ? Dan is deze pocketveren matras Eco ideaal voor u ! 

De Eco matras heeft als kern 7 zone pocketvering (220 veren/m²) met een afdekking van 2,5 cm polyetherschuim SG40. Je kan kiezen uit het comfort medium of hard.

7-zone pocketveren kern

Een pocketveringsmatras bestaat uit honderden veren die elk apart verpakt zijn en hierdoor afzonderlijk kunnen bewegen. Elk van de pocketveringsmatrassen van Polypreen heeft 7 zones die zorgen voor een optimale verdeling van de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast.

Polyether comfortlaag

Polyether biedt een aangenaam ligcomfort. De kwaliteit wordt bepaald door het soortelijk gewicht (SG) van het schuim. Hoe hoger het soortelijk gewicht is, des te duurzamer de matras.

hoes

Gerecycleerde hoes

De gerecycleerde Everlife dubbeldoekhoes van de matras Eco is doorstikt met 200 gr antiallergische watten en comfortschuim. Deze matrashoes heeft ook 4 horizontale handgrepen. De hoes is gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. De flessen worden gewassen en vermalen tot kleine vlokken. De vlokken worden gesmolten en gefilterd om er granulaat van te maken. Dat granulaat wordt gesmolten en door fijne gaatjes geperst om uiteindelijk garen van eerste kwaliteit te creeren. 


De hoogte van de Eco matras bevat 21.5 cm.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 22 cm
Afdeklaag polyether
Anti-allergisch Ja
Garantie 5 jaar
Hoes/tijk afritsbaar nee
Hoes/tijk doorstikking 200 gr anti allergische watten
Hoes/tijk samenstelling dubbeldoek
Hoes wasbaar nee
Levertermijn 3-4 weken
Matras kern pocketveren
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Polypreen
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel Aalst maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel Aalst, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.