Pocketveren matras Quartz Active HR

De Quartz Active HR matras heeft als kern 7-zone interactieve pocketvering (380 veren/m²) met 3 cm Megapur koudschuim als afdekkingslaag. Je kan kiezen uit het comfort zacht, hard of extra hard.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Zoekt u een uitstekende matras, waarvan de fabrikant dan ook nog eens een palmares heeft aan certificaten ? Dan is deze Quartz Active HR matras van Polypreen een uitmuntende keuze!

Polypreen is gecertificeerd volgens de OEKO-TEX en CERTIPUR-norm (beperking van de luchtvervuiling), alsook hebben de productielocaties een ISO 14001-milieucertificaat behaald.

De Quartz Active HR matras heeft als kern 7-zone interactieve pocketvering (380 veren/m²) met 3 cm Megapur koudschuim als afdekkingslaag. Je kan kiezen uit het comfort zacht, hard of extra hard.

7-zone pocketveren kern 

Een pocketveringsmatras bestaat uit honderden veren die elk apart verpakt zijn en hierdoor afzonderlijk kunnen bewegen. Elk van de pocketveringsmatrassen van Polypreen heeft 7 zones die zorgen voor een optimale verdeling van de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast. Bij deze interactieve pocketveren wisselen hoge en lage veren elkaar af, gerangschikt volgens een honingraat principe.

kern

Koudschuim comfortlaag

Koudschuim heeft een open celstructuur die het materiaal unieke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen geeft. Dit heeft als voordeel dat de duurzaamheid van koudschuim beduidend hoog is. Koudschuim biedt een zeer hoog comfort en zijn erg veerkrachtig.

HR staat voor High Resilience en betekent 'hoge veerkracht'. Hier ontleent de HR-waarde zijn naam aan. De HR-waarde geeft het soortelijk gewicht aan: de hoeveelheid kilo koudschuim per kubieke meter.

Hoes

De afwerking van de matras Quartz Active HR bestaat uit een luxe Purotex dubbeldoek die antihuisstofmijt behandeld is. De paneeldoorstikking van de hoes is gedaan met 200gr antiallergische watten en noppenschuim. Deze hoes heeft een volumineuze uitstraling en heeft 4 horizontale handgrepen.

De hoogte van de Quartz Active HR matras bevat 26 cm.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 26 cm
Afdeklaag koudschuim
Anti-allergisch Ja
Densiteit 60 kg/m³
Garantie 5 jaar
Hoes/tijk afritsbaar nee
Hoes/tijk doorstikking panneeldoorstikking met 200gr anti allergische watten en noppenschuim
Hoes/tijk samenstelling luxe Purotex dubbeldoek, antihuisstofmijt behandeld
Hoes wasbaar nee
Levertermijn 3-4 weken
Matras kern 7-zone pocketveren 380/m2
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Polypreen
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.