Tempur Smartcool Pro matras

Met een matrashoogte van 21 cm biedt de TEMPUR Pro® u comfort en optimale ondersteuning, door zich aangenaam naar uw lichaam te vormen.
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Met een matrashoogte van 21 cm biedt de TEMPUR Pro® u comfort en optimale ondersteuning, door zich aangenaam naar uw lichaam te vormen. Het geheel nieuwe TEMPUR® Advanced Material in de matras biedt 20% meer drukverlaging, past zich nog beter aan de vorm van uw lichaam aan en absorbeert bewegingen nog beter.

Kern van de matras

  • TEMPUR DuraBase™ Technology (13 cm) Werkt met de bovenliggende lagen samen en zorgt voor langdurig comfort en ook ondersteuning.
  • TEMPUR Adapt® Material** (5 cm) Het originele TEMPUR® materiaal dat zich aanpast, ondersteunt en druk verlaagt, is nu nog veerkrachtiger en duurzamer.
  • TEMPUR® Advanced Material (3 cm) Geeft 20% meer drukverlaging, past zich nog beter aan en absorbeert nog meer bewegingen.

kern

Hoes

De SmartCoolTM matrashoes zorgt voor optimale temperatuurregulatie: aangenaam fris in de zomer, lekker warm in de winter. Daarnaast is de QuickRefreshTM matrashoes gemakkelijk fris te houden.

hoes

Hardheden

Als het gaat om het comfortgevoel van onze matras, hebben we allemaal een voorkeur. Voor het gevoel van de nieuwe TEMPUR Pro® SmartCoolTM kunt u daarom kiezen uit drie opties:

1. Soft: Een behaaglijk zacht gevoel voor ongeëvenaard comfort en compromisloze lichaamsondersteuning.

2. Medium firm: Een medium-stevig comfortabel gevoel voor extra bewegingsvrijheid en aangename lichaamsondersteuning.

3. Firm: Een steviger comfortgevoel voor ultieme ondersteuning van uw lichaam door zich exact aan uw lichaam aan te passen.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 21 cm
Afdeklaag traagschuim
Anti-allergisch Ja
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes wasbaar ja
Levertermijn 1-2 weken
Matras kern traagschuim
Maximale belasting per persoon 150 kg
Merk Tempur
Soort matras traagschuim
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Nee
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel Aalst maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel Aalst, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.