Beautyrest Times Square

Ervaar het Beautyrest Black Times Square matras van Simmons. De Times Square heeft het stevigste ligcomfort van de Black collectie en is dus ideaal als je van een iets hardere ligging houdt. Door de combinatie van stevig traagschuim en Multisoft® pocketvering worden de uitstekende lichaamsdelen optimaal ondersteund.

Hoogte/dikte: 34 cm
Afdeklaag: traagschuim
Garantie: 7 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 10-20 dagen
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Beautyrest Black Times Square

Het Beautyrest Black Times Square matras van Simmons is 34 cm hoog en heeft een stevig comfort. De Multisoft® techniek in de pocketveren verdeelt samen met de stevige laag traagschuim en de laag Elivéa®-schuim het lichaamsgewicht gelijk over het matras. Je ruggenwervel wordt ondersteund terwijl de lichaamsdelen die verder moeten inzakken, dit zonder problemen kunnen doen. De Cool Touch tijk zorgt samen met de Quallofil® by Dacron®-wattenvulling voor een ideale slaaptemperatuur. De thermo regulerende wattenvulling behoudt een constante temperatuur, waardoor je de gehele nacht door kunt slapen. Ook wanneer je partner veel draait kan je ongestoord doorslapen, want door de individuele pocketvering voel je de bewegingen van de ander niet.

Dankzij het No Flip®-systeem hoef je het matras niet te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde soepele comfort. Het matras heeft een speciale non-slip Tript’Air® tijk. Hierdoor schuift het matras niet op de bodem.

aspen

Waarom het Simmons Beautyrest Black Times Square matras?

  • STEVIG COMFORT EN OPTIMALE ONDERSTEUNING: De laag traagschuim geeft een stevig comfort. Dankzij de Multisoft® pocketveren en het Elivéa®-schuim profiteer toch van optimale ondersteuning. Je lichaamsgewicht wordt evenredig verdeeld over het matras en lichaamsdelen die wat dieper moeten wegzinken krijgen hiervoor alle ruimte.
  • INDIVIDUEEL COMFORT: De pocketveren werken individueel. Jouw bewegingen zijn niet te voelen door je partner, waardoor je beide kunt genieten van een optimale nachtrust.
  • NOOIT MEER JE MATRAS KEREN: Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te keren, door het innovatieve No Flip®-systeem is dat niet meer nodig.
  • OPTIMALE VENTILATIE: Het Times Square matras van Simmons bevat een Quallofil® by Dacron®-wattenvulling, deze vulling biedt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen.

kern

Bijkomende informatie

Afdeklaag traagschuim
Anti-allergisch Ja
Garantie 7 jaar
Hoogte/dikte 34 cm
Levertermijn 10-20 dagen
Matras afdeklaag traagschuim
Matras kern pocketveren
Merk Beautyrest
Soort matras pocketveren
Weerszijden beslaapbaar Nee

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.