Better Night traagschuim topper - 9 cm

 Better Night traagschuim topper-9 cm
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Deze Better Night traagschuim topper is ideaal voor wie een zachter ligcomfort wenst. Deze topper kan bovenop iedere matras gelegd worden gelegd en op die manier de levensduur van uw matras aanzienlijk verlengen. Bovendien geniet u van meer ondersteuning, kunnen twee aparte matrassen een worden (u valt niet meer in de “kuil”) en ervaart u een optimale hygiëne tijdens het slapen. Dankzij deze visco traagschuim topper kunt u dus op een relatief goedkope manier uw matras een upgrade geven.

ts9

Traagschuim kern

Deze topper bestaat uit een kern van 7 cm dik visco traagschuim. Het traagschuim onderscheidt zich door haar snelle aanpasbaarheid aan de vorm van de gebruiker. Wanneer u op een traagschuim topper ligt, zult u ervaren dat u goed wegzakt, maar dat de topper nog steeds een hoge draagkracht heeft. De topper past zich dus aan naar de vorm van uw lichaam. Het werkt bovendien ook nog eens drukverlagend, dit is ideaal voor mensen met gewrichts- en/of spierpijn. Bovendien verkiest ook de zorgsector traagschuim boven andere types schuim. Traagschuim zorgt voor minder drukpunten en stimuleert zo de doorbloeding en helpt doorligplekken te voorkomen. Een traagschuim topper kopen, zorgt dus zeker voor een hoog comfort tijdens het slapen.

De hoes is 3- zijdig afritsbaar en dus wasbaar.

Kortom, een topper verhoogt het comfort en de levensduur van uw matras.

Bijkomende informatie

Densiteit 65 kg/m³
VMSII - Exclusief online ja
Garantie 5 jaar
Hoes wasbaar ja, op 30°C
Hoogte 9 cm
Boxspring kern 7 cm traagschuim
Levertermijn Op voorraad
Merk Better Night
Topper traagschuim

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.