Boxspring zonder matras

Hebt u al een matras of hebt u net een nieuw matras aangekocht maar zoekt u een nieuw bed? Dan bent u misschien wel op zoek naar een boxspring zonder matras.
-23%GRATIS 2 kussens + dekbed
Boxspring Cubic met matras Lucca

Boxspring Cubic met matras Lucca

1.072,73 € Excl. BTW 1.298,00 € Incl. BTW
Vanaf 825,62 € Excl. BTW 999,00 € Incl. BTW

Levertijd: Op voorraad

Boxspring zonder matras kopen bij Slaapwel

Hebt u al een matras of hebt u net een nieuw matras aangekocht maar zoekt u een nieuw bed? Dan bent u misschien wel op zoek naar een boxspring zonder matras. U kunt een losse boxspring aankopen zonder matras. Dit wil zeggen dat u enkel een boxspringbodem aanschaft. Veel mensen kiezen vaker voor een boxspring. Deze bedden bieden een enorm comfort en zien er ook nog eens stijlvol uit. Wat wilt u nog meer? Wilt u een boxspring zonder matras kopen? Bij Slaapwel vindt u betaalbare boxsprings van hoge kwaliteit.

Wat heeft een boxspring zonder matras te bieden?

Als u al over een matras beschikt, betaalt u natuurlijk veel minder voor een boxspring. U hoeft in dit geval enkel de box te kopen. Het grote voordeel is dat u uw huidige matras kunt behouden evenals het slaapcomfort dat u gewend bent. Met een boxspring ervaart u een luxueus slaapcomfort en hebt u geen lattenbodem dat kan breken. In tegenstelling tot een normaal bed, wegen boxsprings heel licht. Naast de keuze voor de box, kunt u ook kiezen tussen een vaste of elektrische bodem. Een elektrische bodem biedt als extra voordeel flexibiliteit. U kunt de stand van uw boxspring aanpassen als u bijvoorbeeld TV wil kijken of een boek wil lezen. De ideale manier dus om eens lekker te ontspannen. Voor een boxspring zonder matras kunt u terecht bij Slaapwel.

Slaapwel: de plek voor betaalbare boxsprings!

U wilt een boxspring zonder matras kopen. Maar welke kiest u nu het best? Wij helpen u graag op weg. Neem zeker eens een kijkje online of bezoek een van onze showrooms. Ontdek onze collectie boxsprings en aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon, chat of e-mail voor deskundig advies.