Kwaliteitsboxsprings

Bij de aankoop van een nieuwe boxspring, zoekt u uiteraard naar het beste van het beste. De aankoop van een boxspring is dan ook heel belangrijk

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De beste boxspring aan goede prijs-kwaliteit vindt u bij Slaapwel!

Bij de aankoop van een nieuwe boxspring, zoekt u uiteraard naar het beste van het beste. De aankoop van een boxspring is dan ook heel belangrijk. Iedereen weet dat een goede nachtrust cruciaal is, zeker als u goed uitgerust en monter wil wakker worden. Uw nachtrust heeft immers invloed op uw prestaties gedurende de dag. Daarnaast is een nieuwe boxspring best een dure aankoop en wilt u dus zeker zijn van een goede prijs-kwaliteit. Maar wat is nu de beste boxspring? Daar bestaat niet één antwoord op. Kwaliteit is immers voor iedereen anders. Veel zal afhangen van uw lichaamsbouw en eventuele slaapproblemen. Bij Slaapwel werken we steeds met de beste materialen zodat u zeker kunt zijn dat u de beste boxspring aankoopt. Wilt u uw boxspring personaliseren? Ook dat is mogelijk bij Slaapwel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hardere of zachtere matras en/of topper.

Luxeboxsprings: pocketveren en keuze uit verschillende toppers

Onze luxeboxsprings hebben een aantal troeven ten opzichte van andere boxsprings. Zo zal de matras altijd een pocketverenmatras zijn. Deze worden aangeboden in een versie met 500 of 1000 veren. Pocketveren matrassen zorgen bovendien voor een goede vochtregulatie. Daarnaast hebt u de keuze uit verschillende soorten toppers: koudschuim, traagschuim of latex. Deze topmatras is minstens 10 cm dik zodat er voldoende materiaal aanwezig is om uw comfort aanzienlijk te verbeteren. Het onderstel van de boxspring is heel solide, wat gaat zorgen voor een goede ondersteuning van uw matras en topper. Het hoofdbord is ook altijd afgewerkt in een kwaliteitsvolle designstof of mooi kunstleer. Met zo’n boxspring, geïndividualiseerd naar uw lichaam, haalt u zonder twijfel de beste boxspring in huis.

Gigantisch goed slapen dankzij de juiste ondersteuning en ventilatie

Voor een kwaliteitsboxspring aan een goede prijs-kwaliteit bent u bij Slaapwel aan het juiste adres. Wij leveren de beste kwaliteit en een mooi design tegen uitzonderlijk scherpe prijzen. Al onze kwaliteitsboxsprings zorgen voor een optimale lichaamsondersteuning en zijn uiterst ventilerend en vochtregulerend. Dit zorgt ervoor dat u goed kunt ontspannen in bed en uitgerust wakker wordt. Daarnaast hebben ze ook een positieve invloed op de gezondheid. Zo gaat een traagschuim topper uw gewrichts- en spierklachten doen afnemen. Kortom, in een boxspring volledig afgestemd op uw lichaamsbouw en eventuele slaapproblemen gaat u gigantisch goed slapen!

Boxsprings in verschillende afmetingen

Deze kwaliteitsboxsprings zijn in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen. Zo vindt u in ons gamma boxsprings voor 1 persoon (boxspring 90x200), boxsprings in twijfelaar maten (boxspring 120x200 en boxspring 140x200), 2-persoons boxsprings (boxspring 160x200 en boxspring 180x200), kingsize boxsprings (boxspring 200x200) en boxsprings in buitenmaten (lengtemaat 210 of 220). De beste boxspring is immers een boxspring volledig volgens de afmetingen die u wenst. Daarnaast hebben wij boxsprings in diverse uitvoeringen, zoals elektrische boxsprings, vaste boxsprings, boxsprings met opbergruimte, elektrische boxsprings met opbergruimte en hotelboxsprings.

De perfecte boxspring met de juiste accessoires

Maak uw boxspring compleet door te kiezen voor de juiste accessoires die u in ons aanbod vindt. Zo hebben wij bijpassende nachttafels, voetbanken en dekenkisten. Daarnaast kunt u ook meteen nieuw luxueus beddengoed kopen zoals hoofdkussens, dekbedden, hoeslakens, dekbedovertrekken, matrasbeschermers, topper hoeslakens en meer. Bij ons hebt u dus een ruime keuze om een goede, kwaliteitsvolle en complete boxspringset aan te kopen. Kom dus snel naar onze winkel in Aalst of Tielt-Winge of neem vlug een kijkje op onze website en vind de beste boxspring dankzij het correcte advies. Tot gauw!