Hoofdkussen Comfort SmartCool

TEMPUR Comfort SmartCool™ is het koelste en meest comfortabele kussen ooit.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

TEMPUR Comfort SmartCool™ is ons koelste en meest comfortabele kussen ooit. Van binnen is het voorzien van het allernieuwste TEMPUR® Advanced materiaal dat 20% meer drukverlaging* biedt en zich nog beter aan de kromming van uw hoofd, nek en schouders aanpast. Slaap op een buitengewoon zacht en koel aanvoelend kussen door de in de hoes ingeweven innovatieve Tempur SmartCool™ technologie die overtollige lichaamswarmte absorbeert, zodat u zich prettig koel en fris blijft voelen.

TEMPUR® COMFORT KUSSEN – BEVAT ONS MEEST GEAVANCEERDE TEMPUR® MATERIAAL

TEMPUR® Comfort is onze nieuwste kussencollectie die zich nog beter aanpast en nog meer ondersteuning biedt. Met het allernieuwste TEMPUR® Advanced materiaal van binnen dat 20% meer drukverlaging* biedt en zich nog beter aan uw hoofd, nek en schouders aanpast voor een echt goede nachtrust.

TEMPUR® ADVANCED MATERIAAL DAT ZICH AAN U AANPAST

Het met TEMPUR® Advanced materiaal gemaakte, geheel nieuwe TEMPUR® Comfort kussen past zich ongekend goed aan uw hoofd en nek aan. Zo kunt u zich volledig ontspannen en van een goede nachtrust genieten.

houding

TEMPUR® ADVANCED MATERIAAL VOOR ULTIEME DRUKVERLAGING

Miljarden ultragevoelige cellen reageren op uw exacte lichaamsvorm, gewicht en temperatuur, passen zich aan uw hoofd, nek en schouders aan en bieden 20% meer drukverlaging* voor ultiem comfort en ondersteuning.

COMFORTABEL SLAPEN IN ALLE HOUDINGEN

Ongeacht hoe u slaapt, op uw buik, rug of in zijligging, het TEMPUR® materiaal in onze TEMPUR® COMFORT kussencollectie past zich nauwkeurig aan u aan voor ultiem comfort en ondersteuning.

houding

EEN KOELERE HOES VOOR TOTALE FRISHEID

Onze innovatieve hoes met Tempur SmartCool Technology™ voelt ultrazacht en heerlijk koel aan en helpt overtollige lichaamswarmte te absorberen, zodat u zich prettig koel en fris blijft voelen. De wasbare kussenhoes is afneembaar en gemakkelijk in de machine te wassen. Ervaar een frissere, meer hygiënische en koelere nachtrust met de nieuwe Tempur SmartCool™ hoes.

TEMPUR® COMFORT KUSSENHOEZEN – TOT 60 °C TE WASSEN

Omdat uw kussen van essentieel belang is voor uw gezondheid en welzijn, is het belangrijk het goed schoon en fris te houden. Onze kussenhoezen zijn gemakkelijk los te ritsen en kunnen in de machine worden gewassen tot 60 °C. 

was

Bijkomende informatie

Anti-allergisch Ja
Garantie 3 jaar
Hoes wasbaar ja
Levertermijn Op voorraad
Merk Tempur
Soort kussen Traagschuim
Vulling Traagschuim

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.