Hoofdkussen Prima SmartCool

Het geheel nieuwe TEMPUR Prima® SmartCool™ hoofdkussen biedt u uitzonderlijk comfort en ondersteuning voor drukverlaging de hele nacht lang. Het past zich perfect aan en vormt zich naar uw hoofd, nek en schouders voor de ideale ondersteuning in elke slaaphouding.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Het geheel nieuwe TEMPUR Prima® SmartCool™ hoofdkussen biedt u uitzonderlijk comfort en ondersteuning voor drukverlaging de hele nacht lang. Het past zich perfect aan en vormt zich naar uw hoofd, nek en schouders voor de ideale ondersteuning in elke slaaphouding. Het bevat TEMPUR Renew® materiaal, gemaakt van een mix van hergebruikt TEMPUR® materiaal en andere hoogwaardige comfortmaterialen. Zo kunt u er gerust op zijn dat het op een meer verantwoorde wijze is geproduceerd. Voor extra verkoelend comfort is er onze koel aanvoelende hoes waarmee u zich koel en fris blijft voelen.

slaap

HET IDEALE EVENWICHT TUSSEN COMFORT EN ONDERSTEUNING

Door het nieuwe, unieke TEMPUR Renew® materiaal bieden onze hoofdkussens uitzonderlijk comfort en ondersteuning voor drukverlaging de hele nacht lang. Ze vormen zich onmiddellijk naar uw hoofd, nek en schouders voor de ideale ondersteuning in elke slaaphouding.

BELEEF EEN GEHEEL NIEUWE SLAAPERVARING MET TEMPUR® RENEW® MATERIAAL

TEMPUR Renew® materiaal is gemaakt van een mix van hergebruikt TEMPUR® materiaal en andere hoogwaardige comfortmaterialen. Zo kunt u er gerust op zijn dat het op een meer verantwoorde wijze is geproduceerd. Het resultaat van creatief denken en ontwerpen om een kussen te produceren dat optimaal gebruikmaakt van ons innovatieve TEMPUR® materiaal.

COMFORTABEL SLAPEN, ONGEACHT UW HOUDING

Of u nu op uw buik, rug of zij slaapt, onze TEMPUR Prima® hoofdkussens passen zich nauwkeurig aan uw lichaamsvormen aan voor het perfecte evenwicht tussen comfort en ondersteuning.

primaschfk

EEN KOELERE HOES VOOR TOTALE FRISHEID

Onze innovatieve hoes met Tempur SmartCool Technology™ voelt ultrazacht en heerlijk koel aan en helpt overtollige lichaamswarmte te absorberen, zodat u zich prettig koel en fris blijft voelen. De wasbare kussenhoes is afneembaar en gemakkelijk in de machine te wassen. Ervaar een frissere, meer hygiënische en koelere nachtrust met de nieuwe Tempur SmartCool™ hoes.

koel

ELKE DAG SCHOON EN FRIS MET ONZE WASBARE HOEZEN

Uw hoofdkussen is essentieel om goed te slapen. Daarom is het belangrijk dat het schoon en fris blijft. Onze kussenhoezen zijn gemakkelijk los te ritsen en af te nemen en tot op 40 °C in de machine te wassen.

Bijkomende informatie

Anti-allergisch Ja
Garantie 3 jaar
Hoes wasbaar ja
Levertermijn Op voorraad
Merk Tempur
Soort kussen Traagschuim
Vulling Traagschuim

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.