Hotelmatras Bellagio

 Hotelmatras Bellagio
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Wilt u thuis slapen zoals in een luxehotel ? Koop dan deze excellente Bellagio hotelmatras. Deze matras is goedgekeurd door wereldwijd bekende luxehotels.  Met deze Bellagio matras haalt u  een duurzame matras in huis  die geschikt is voor een zij- en of rug slaper. 

Deze matras dankt zijn superieure kwaliteiten aan een kern bestaande uit een dubbele laag 7-zone multi pocketveren en de traagschuim afdeklaag. De dubbele laag 7- zone multi spring pocketveren kern zorgt voor een sterke ondersteuning en optimale ventilatie van het matras. Deze matras is afgewerkt met het wat zachtere traagschuim wat bijdraagt tot extra ondersteuning. Doordat traagschuim zorgt voor een optimale drukverdeling, werkt het drukverlagend op de rug, nek en schouders. Traagschuim heeft de eigenschap om temperatuur gevoelig te zijn. Hierdoor neemt het de vormen aan van het lichaam. Door de verschillende comfortzones in het matras krijgt uw lichaam de ideale ondersteuning, deze geeft enorme verlichting bij heupen, rug, knieën, en schouders. Mensen met wat meer lichaamsgewicht zijn zeer tevreden met deze luxueuze hotelmatras.

Doordat enkel de bovenzijde van de matras een afdeklaag in traagschuim heeft, is de matras niet omkeerbaar. Matras Bellagio heeft bovendien een garantie van 10 jaar.

De hoes van deze matras is van Belgische damast. Wat nog een extra luxueuze touch geeft aan deze matras.

Kortom, koop vlug deze matras en slaap elke nacht zoals in een luxehotel.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 34 cm
Afdeklaag traagschuim
Anti-allergisch Ja
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar nee
Hoes/tijk samenstelling Belgisch damast
Hoes wasbaar nee
Levertermijn Op voorraad
Matras kern dubbellaag multipocketveren7-Zones
Maximale belasting per persoon 130 kg
Merk Luxury Hotel Collection
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Nee
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.