Hotelmatras Waldorf

 Hotelmatras Waldorf 
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Wilt u thuis slapen zoals in een luxehotel ? Koop dan deze luxueuze Waldorf hotelmatras. Deze matras is goedgekeurd door de wereldwijd bekende Waldorf hotels.

Deze matras ligt niet alleen heerlijk, maar is ook heel duurzaam door de gebruikte materialen. Bovendien heeft deze matras een garantie van 10 jaar. Als u een zij- of rugslaper bent, is deze matras ideaal voor u. U gaat dan het gevoel hebben dat u op wolkjes ligt.

 

Wat maakt deze matras nu zo bijzonder ? De matras heeft een unieke slaapervaring door de kern van 7-zone multispring pocketveren, een afdeklaag in hyperschuim en een speciale vastgemaakte topper bestaande uit traagschuim. De dubbele laag 7- zone multi spring pocketveren zorgt voor een sterke ondersteuning en optimale ventilatie van het matras. Deze matras is afgewerkt met het wat hardere hyperschuim wat bijdraagt tot extra ondersteuning. Nog een belangrijke eigenschap van hyperschuim is dat het zorgt voor een unieke drukverdeling. Daarnaast staat hyperfoam ook bekend voor het goed afdrijven van warmte. Daardoor is deze matras geschikt voor mensen die graag koel slapen en/of vaak transpireren.

De vastgemaakte topper bestaat uit traagschuim wat zorgt voor een zacht ligcomfort. Doordat traagschuim zorgt voor een optimale drukverdeling, werkt het drukverlagend op de rug, nek en schouders. Traagschuim heeft de eigenschap om temperatuur gevoelig te zijn. Hierdoor neemt het de vormen aan van het lichaam. Door de verschillende comfortzones in het matras krijgt uw lichaam de ideale ondersteuning, deze geeft enorme verlichting bij heupen, rug, knieën, en schouders. Mensen met wat meer lichaamsgewicht zijn zeer tevreden met deze luxueuze hotelmatras.

 

Doordat de topper vastgemaakt is bovenaan de matras is deze niet omkeerbaar.

 

Koop snel deze luxe hotelmatras en slaap elke nacht zoals in de beste luxehotels ter wereld !

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 35 cm
Afdeklaag hyperschuim en traagschuim
Anti-allergisch Ja
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar nee
Hoes wasbaar nee
Levertermijn Op voorraad
Matras kern dubbellaag multipocketveren7-Zones
Maximale belasting per persoon 130 kg
Merk Luxury Hotel Collection
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Nee
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel Aalst maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel Aalst, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.