Kate traagschuim matras Better Night

Dit Better Night traagschuim matras Kate is extra dik, het heeft een dikte van ongeveer 25 cm. Hierop zult u zeker heerlijk comfortabel slapen. 

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Dit Better Night traagschuim matras Kate is extra dik, het heeft een dikte van ongeveer 25 cm. Hierop zult u zeker heerlijk comfortabel slapen.

Koudschuim kern

Het bestaat uit een kern van koudschuim en een toplaag van traagschuim. Koudschuim heeft als voordeel dat het een open celstructuur heeft en zorgt voor een optimale warmte- en vochtregulatie. Bij het inveren van het schuim zorgt de open celstructuur ervoor dat het matras weer terug in de oude vorm komt. Het materiaal is vormvast en zorgt ervoor dat kuilvorming bijna niet voorkomt. Vormvast houdt ook in dat de levensduur van dit koudschuim matras zéér goed is.

kern

Traagschuim toplaag

Het matras is aan 1 zijde voorzien van een 7 cm dike laag hoogwaardig traagschuim, zo kan u kiezen welke kant u gebruikt. Aan de ene zijde een normaal matras en wanneer u het matras omdraait kunt u genieten van de koudschuim functie. Dankzij het traagschuim heeft dit matras ongekende viscositeit en dichtheid. Na gebruik neemt het snel weer zijn originele vorm aan. Het matras verdeelt automatisch uw gewicht en reduceert druk op de drukpunten van uw lichaam. Het wordt ten zeerste aangeraden voor het verlichten van gewrichtspijn, slapeloosheid, rugpijn en nekpijn.

Maten

Dit matras kan ook in andere maten dan de standaard maten geleverd worden, indien gewenst kan dit matras op maat gemaakt worden in elke gewenste maat, neemt U hiervoor contact met ons op. De standaardmaten (90/140/160/180x200) zijn op stock en binnen de 2-3 werkdagen leverbaar. De levertermijn voor de buitenmaten bedraagt ook 2-3 werkdagen. Als u meteen uw product wil afhalen in ons magazijn, gelieve ons dan eerst te contacteren.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 25 cm
Afdeklaag traagschuim
Anti-allergisch Ja
Densiteit 65 kg/m³
Garantie 5 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking ja
Hoes/tijk samenstelling Anti-allergisch polyester vulling
Hoes wasbaar ja
Levertermijn Op voorraad
Matras kern 17 cm stevig koudschuim 40kg/m + 7cm visco-elastisch schuim 65kg/m3
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Better Night
Soort matras koudschuim
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Nee

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.