Latex matras ecosy naturall

De Ecosy naturall matras is gemaakt van 100 % Natuurlatex.

Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

De Ecosy naturall matras is gemaakt van 100 % Natuurlatex.

Latex kern

Het witte, melkachtige sap is afkomstig van de tropische rubberboom die groeit in grote plantages in Zuidoost-Azie, Afrika en Zuid-Amerika. Doordat deze natuurlijke grondstof uitgehard wordt in speciale matrijzen ontstaat een buitengewoon veerkrachtige en comfortabele matraskern.De open celstructuur van natuurlatex garandeert bovendien een optimale ventilatie.


Deze natuurlatex kern is onderverdeeld in comfortzones die de juiste ondersteuning geven voor elk deel van uw lichaam. Door deze comfortzones blijft uw wervelkolom tijdens het slapen mooi recht. De tussenlaag in kokos geeft stevigheid aan uw matras.

kern

Natuurlijke dubbeldoekhoes

De hoes is gemaakt van een natuurlijk dubbeldoek. De matrasstof, een mix van viscose met puur Belgisch linnen, voelt licht en luchtig aan. De matras hoes is ook doorstikt met 600 gram pure katoen. Katoen zorgt voor de zachtheid en het uitstekende ademende vermogen. De combinatie van deze natuurlijke materialen maakt de matrashoes uiterst ventilerend. Zo geniet u van een fris en droog slaapcomfort. De hoes is afritsbaar d.m.v. 4 zijden rits.

De hoogte van de Ecosy Natural matras bevat 22 cm.

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte matras 22 cm
Afdeklaag natuurlatex
Anti-allergisch Ja
Garantie 5 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking katoen
Hoes/tijk samenstelling dubbeldoek
Hoes wasbaar ja
Levertermijn 3-4 weken
Matras kern latex
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Polypreen
Soort matras latex
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.