Latex matras Ergo latex basic

De Ergo Latex matras past zich perfect aan jouw lichaamsvormen aan, met een optimale ondersteuning aan de wervelkolom als resultaat. 

Hoogte/dikte: 14 cm
Afdeklaag: latex
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 1-2 weken
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

De Ergo Latex matras past zich perfect aan jouw lichaamsvormen aan, met een optimale ondersteuning aan de wervelkolom als resultaat.

Latex kern

 Een latex matras is van nature schimmelwerend en antibacterieel en biedt een goede veerkracht en puntelasticiteit.Latex, of natuurlijk rubber, wordt gewonnen uit het sap van een boom die in de tropische gebieden geteeld wordt. Zo krijgt je matras de juiste eigenschappen om te zorgen voor een uitstekend ligcomfort.

Van nature is latex zeer soepel en veerkrachtig. Omdat tijdens de productie van latex alle mogelijke allergenen uit het materiaal gewassen worden, is een latex matras bovendien anti-allergisch. Dankzij een grote puntelasticiteit, vormen latex matrassen zich naar je lichaam. Hierdoor biedt een matras van latex een zeer goede ondersteuning. Voor mensen met gewrichtsklachten kan een latex matras dan ook een goede uitkomst bieden.

hoes

Hoes

De afritsbare dubbeldoekhoes is doorstikt met 250gr antiallergische thermowatten voor een zacher comfortgevoel.

Bijkomende informatie

Afdeklaag latex
Anti-allergisch Ja
Garantie 5 jaar
Hoogte/dikte 14 cm
Levertermijn 1-2 weken
Matras kern latex
Merk Revor
Soort matras latex
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.