Latex matras Innergetic deluxe

Met Innergetic kies je voor jarenlang ongestoord slaapcomfort, dankzij zijn lange levensduur. Meer nog, dankzij innergetic word je als herboren wakker en begin je elke dag vol energie. De perfect gebalanceerde elasticiteit van innergetic is het resultaat van een uniek latexschuim.

Hoogte/dikte: 24 cm
Afdeklaag: natuurlatex
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 1-2 weken
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Met Innergetic kies je voor jarenlang ongestoord slaapcomfort, dankzij zijn lange levensduur. Meer nog, dankzij innergetic word je als herboren wakker en begin je elke dag vol energie. De perfect gebalanceerde elasticiteit van innergetic is het resultaat van een uniek latexschuim. Innergetic helpt je bewegen in je slaap waardoor je minder energie verliest en energieker ontwaakt. De Innergetic kern is volledig geperforeerd waardoor hij ook goed presteert op vlak van ventilatie en vochtafvoer. De matras is van nature antibacterieel en schimmelwerend.

kern

De innergetic kern

Deze matras heeft een Innergetic Latex kern van 18cm. Deze Latex-kern bevat 7 unieke wel afgebakende slaapzones. Elke zone heeft zijn eigen hardheid om dat deel van uw lichaam de optimale ondersteuning te bieden dat het vraagt. De schouderzone heeft een veel zachter comfort dan de bekkenzone. Aan het bekken vraagt het menselijk lichaam meer ondersteuning.

Deze Innergetic kern van de 2de generatie is volledig geperforeerd met grote open ventilatiekanalen. Men kan dwars door de kern heen kijken, een unicum in de slaapwereld!

Innergetic helpt je makkelijker bewegen in bed, waardoor je minder energie verbruikt en fitter ontwaakt. Bovendien zorgt Innergetic voor een optimale drukverdeling waardoor je bloedcirculatie bevorderd wordt en je ‘s morgens opstaat zonder pijn of stijfheid in spieren of gewrichten.

hoes

De innergetic hoes

Afritsbare luxe dubbeldoek hoes met binnenhoes in polyester en 3D ventilatieband. De hoes is doorstikt met 250gr thermowatten voor een zachter comfortgevoel.

Deze hoes mag gewassen worden op 40°C.

Bijkomende informatie

Afdeklaag natuurlatex
Anti-allergisch Ja
Garantie 5 jaar
Hoes afneembaar ja
Hoogte/dikte 24 cm
Levertermijn 1-2 weken
Matras hoogte 24 cm
Matras kern 7-zone latex
Merk Revor
Soort matras latex
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Wasbaar ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.