Matras Salsa

Ontspan en herstel je spieren op het Salsa matras van Simmons. De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal. Het matras bevat thermo-regulerende eigenschappen zoals kasjmier, zijde, duurzaam linnen en eco-wol en de gepatenteerde Thermoplus wattering. 

Hoogte/dikte: 30 cm
Afdeklaag: traagschuim
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 10-20 dagen
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Salsa

De Simmons Salsa is een 30cm hoog matras, opgebouwd met de Sensoft Evolution pocketveer® en een laag Elivéa® schuim. Het slaapklimaat wordt gereguleerd door de lagen met Thermoplus watten, ecolaine en een weefsel van kasjmier, linnen en zijde. De thermo regulerende Wind Feel en Tript’Air tijk bevordert de ventilatie van het matras. Het Salsa matras biedt een medium/stevig comfort en een stevige steun vanuit de pocketveer.

Waarom het Salsa pocketveermatras?

  • OPTIMALE ONDERSTEUNING EN ONTSPANNING: De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal en maakt het mogelijk dat de spieren volledig herstellen en ontspannen.
  • DRUKVERLAGEND SCHUIM: Het Salsa matras bevat een laag Elivéa®-schuim: deze verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht optimaal en zorgt voor minder drukpunten, wat de doorbloeding verbetert. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras moeten wegzinken bij zijligging, zoals de schouders en heupen, krijgen daardoor alle ruimte.
  • NOOIT MEER JE MATRAS OMDRAAIEN: Bij de meeste matrassen wordt het aangeraden om elke 3 maanden het matras te draaien, door het innovatieve No Flip®-systeem van het Salsa matras is dat niet meer nodig. 
  • OPTIMALE VENTILATIE: Het Salsa matras geeft optimale ventilatie door de Wind Feel en Tript’Air tijk: een 3D tijk met lucht gevulde micro-kussentjes die luchtcirculatie tussen het matras en de bedbodem bevordert.
  • KLIMAATREGULERENDE MATERIALEN: De Thermoplus wattering houdt je lichaamstemperatuur in evenwicht. De materialen voor de wattering bestaan uit natuurlijke, thermo-regulerende materialen zoals kasjmier, zijde, duurzaam linnen en eco-wol. 

kern

De Simmons Blue Note collectie

De Blue Note collectie van Simmons, met 3 verschillende matrassen, is de perfecte combinatie tussen een Franse klassieke stijl en de innovatieve Simmons-technologie. De matrassen uit de collectie zijn chic en elegant en voldoen aan de traditionele, knusse stijl ‘à la Française’. De matrassen worden in Frankrijk gemaakt in het atelier van Saint-Armand-les-Eax, waar mens en machine hand in hand werken om aan de strenge Franse standaarden en kwaliteitseisen te voldoen.

Bijkomende informatie

Afdeklaag traagschuim
Garantie 5 jaar
Hoogte/dikte 30 cm
Kern pocketveren
Levertermijn 10-20 dagen
Merk Simmons

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.