Matras Génération High

Het Generation High matras is een van de uitblinkers binnen de collectie van Simmons. Het is een 100% gerecycled matras gemaakt van natuurlijke en plantaardige materialen. Het Generation High matras heeft een hoogte van 29 cm en is verkrijgbaar met een stevige of zachte toplaag. 

Hoogte/dikte: 29 cm
Afdeklaag: Talalay latex
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 10-20 dagen
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Generation High

Het Generation High matras is een 100% gerecycled matras bestaande uit natuurlijke en plantaardige materialen. De matrastijken zijn gemaakt van biologische Ecolife®-vezels. Deze Oeko-Tex- en GOTS-gecertificeerde vezels zijn onbehandeld en voelen prettig aan voor de huid. De matraslagen worden niet verlijmd, zodat alles met zo min mogelijke bewerking kan worden gerecycled.

Waarom het Generation High matras?

Drukverlagend slapen

Het Generation High matras is uitgerust met een 1890 Duetto® pocketveer, die is gemaakt van gerecycled staal. Deze veer zorgt voor een goede drukverdeling en geeft perfecte ondersteuning aan het lichaam. De veren zijn zo opgebouwd dat ze zorgen voor een nauwkeurige respons. Elke beweging wordt precies gevolgd. Hierdoor kun je in elke gewenste houding gemakkelijk en verantwoord in slaap vallen.

Aangenaam slaapklimaat

De speciale vulling met unieke temperatuurregulerende eigenschappen biedt uitzonderlijk en langdurig comfort.

matras

Duurzaam matras

De vulling bestaat uit Aerelle® Blue 3D polyestervezels, gemaakt van gerecycled oceaanplastic en Dacron Eco2, gekroesde holle polyestervezels gemaakt van 50% gerecyclede vezels. 

Duurzaam comfort

De capitonnering zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven.

Bijkomende informatie

Afdeklaag Talalay latex
Garantie 5 jaar
Hoogte/dikte 29 cm
Levertermijn 10-20 dagen
Merk Simmons
Soort matras pocketveren

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.