Nasa 2000 micro-pocketveren matras Better Night

Dit Nasa 2000 matras van Better Night bestaat uit een kern van 9-zone micro-pocketveren 500 veren/m2. De kern heeft een afdeklaag op beide zijden in 4 cm visco/traagschuim met een densiteit van 50 kg/m3. Dankzij dit matras gaat u gigantisch goed slapen !

Hoogte/dikte: 25 cm
Afdeklaag: traagschuim
Garantie: 10 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

Dit Nasa 2000 matras van Better Night bestaat uit een kern van 9-zone micro-pocketveren 500 veren/m2. De kern heeft een afdeklaag op beide zijden in 4 cm visco/traagschuim met een densiteit van 50 kg/m3. Dankzij dit matras gaat u gigantisch goed slapen ! 

9-zone pocketveren kern

De kern van 9-zones micro-pocketveren biedt optimale ondersteuning. Deze matras heeft een zéér stabiele ligging, geeft veel comfort en meer souplesse. Doordat de tonvormige pocketveren individueel in losse zakjes zijn verpakt en in het midden met elkaar zijn verlijmd, kunnen deze onafhankelijk van elkaar bewegen. Hierdoor kan elke pocketveer zich individueel en dus optimaal aanpassen aan het lichaam.

De algemene regel geldt: hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning. Deze matras met 1000 veren per m2 zorgt dus voor een optimale ondersteuning. Het gewicht van de persoon die er op ligt wordt beter over het matras verdeeld. In het algemeen geldt dat een pocketvering matras als voordeel heeft dat het transpiratievocht snel en efficiënt afvoerd. Ook blijft het matras in de zomer lekker koel door de goede luchtcirculatie en de 3D ventilatieborder.

kern

Traagschuim comfortlaag

Een afdeklaag op een micro-pocketvering matras zorgt er voor dat een dit type matrassen zeer comfortabel aanvoelen, goed vocht absorberen en uw gewicht optimaal verdelen. Deze matras heeft 2 afdeklagen van viscoschuim, ook wel traagschuim genoemd. Deze heeft orthopedische eigenschappen. Ze verdelen de druk zodat er een drukverlagend effect optreed bij de rug, nek en schouders.

Traagschuim is daarnaast temperatuurgevoelig waardoor het de vormen aanneemt van het lichaam. Door de verschillende comfortzones in het matras krijgt uw lichaam de ideale ondersteuning.

Deze afdeklagen zorgen voor een enorme verlichting bij heupen, rug, knieën en schouders. Mensen met wat meer lichaamsgewicht zijn zeer tevreden met deze combinatie matras.

laag

Bamboe hoes

De hoes bestaat uit Bamboe met een 3D ventilatie border. Dit zorgt voor een optimale vochtregulatie en dat u zeker koel kan slapen. 

hoes

Dit matras is geschikt voor verschillende bodems zoals een lattenbodem, spiraalbodem, boxspring en verstelbare bodem.

Kortom, met deze matras gaat u gigantisch goed slapen !

Bijkomende informatie

Hoogte/dikte 25 cm
Afdeklaag traagschuim
Anti-allergisch Ja
Densiteit 50 kg/m³
Garantie 10 jaar
Hoes/tijk afritsbaar ja
Hoes/tijk doorstikking ja
Hoes/tijk samenstelling 3D Bamboe hoes
Hoes wasbaar ja
Levertermijn Op voorraad
Matras kern 4 cm traagschuim 50 kg/m3 + 9-zone micro-pocketveren 500/m2 + 4 cm traagschuim 50 kg/m3
Maximale belasting per persoon 120 kg
Merk Better Night
Soort matras pocketveren
Ventilatie Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) ja
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Nee

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.