Pocketveren matras Aero pocket 1500 latex

De Revor Aero pocketveermatrassen zijn kwalitatieve matrassen voor een betaalbare prijs.

Hoogte/dikte: 23 cm
Afdeklaag: latex
Garantie: 5 jaar
Excl. BTW Incl. BTW
Excl. BTW Incl. BTW
Levertijd: 1-2 weken
Gratis levering in België & Nederland
90 dagen slaapgarantie
Gratis retourneren van oude matras
Bestel online of telefonisch
Klantenservice: 053 41 88 33

Beschrijving

De Revor Aero pocketveermatrassen zijn kwalitatieve matrassen voor een betaalbare prijs. 
Alle pocketveermatrassen bieden een goede veerkracht en hebben verbeterde ventilerende eigenschappen.

De pocketveren kern

Deze matras heeft een kern van pocketveren dit zijn tonvormige veren, individueel verpakt in textiel hoesjes. Elk veertje kan daardoor onafhankelijk reageren en een zeer hoge plaatselijke indrukking en comfort garanderen op plaatsen waar de lichaamsdruk het hoogst of laagst is.

Omdat er veel open ruimtes rondom en in de pockets zijn, kan lucht makkelijk door de matras heen. De honderden zakjesveren bieden dus een perfecte ventilatie en een optimale vochtafvoer bij iedere indrukking of beweging op de matras. De ideale oplossing tegen transpireren.

Onze pocketveren zijn altijd elektro-thermisch gehard, deze veren ondergaan nog een extra korte en krachtige verhitting waardoor de veren een langere levensduur hebben.

kern

De latex comfortlaag

Boven en onder de binnenveer is er een geperforeerd comfortkussen van 4 cm dik uit latex aanwezig. Door de perforatie kan lucht en vocht vrij door de matras circuleren. Latex is extreem puntelastisch en biedt een opwaartse tegendruk onder belasting, waardoor het materiaal onmiddellijk zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgt. De matras past zich dus direct aan uw lichaamshouding aan.

 

Bijkomende informatie

Afdeklaag latex
Anti-allergisch Ja
Garantie 5 jaar
Hoogte/dikte 23 cm
Levertermijn 1-2 weken
Matras pocketveren
Merk Revor
Soort matras pocketveren
Weerszijden beslaapbaar Ja
Zweetbestendig Ja

Bestelinformatie

Bij Slaapwel maken we uw aankoopervaring eenvoudig en zorgeloos. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging en nemen we contact op om de gratis levering van uw bed en matras te plannen. Daarnaast ontlasten we het milieu door niet alleen uw oude matras, maar ook alle plastic en verpakkingsmateriaal kosteloos mee te nemen voor milieuvriendelijke verwerking.

Bent u achteraf niet tevreden? U heeft 14 dagen om van gedachten te veranderen. En ons team staat altijd klaar met deskundig advies. Kies voor Slaapwel, waar comfort hand in hand gaat met duurzaamheid.