Creëer een dressing op maat naar uw wensen

Creëer een dressing op maat naar uw wensen

Creëer een zee aan extra opbergruimte

Ervaart u ook het probleem dat u thuis te weinig opbergruimte heeft en uw schoenen en kleding overal te vinden zijn doorheen het huis? Voldoende opbergruimte creëren is vaak een hele uitdaging, maar wij hebben hiervoor de perfecte oplossing! Heeft u ook altijd al gedroomd van een dressing op maat waarin u al uw kleren en schoenen in stijl kan opbergen? Dan hoeft u niet lang te zoeken! Met een dressing op maat creëert u meer overzicht over al uw spullen én het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Dressing op maat naar uw wensen? Niet dromen maar doen!

Droomt u er al jaren van in uw slaapkamer een dressing te laten maken? Of heeft u een aparte kamer die u volledig wil omtoveren tot uw eigen kledingparadijs? Stop met dromen en begin vandaag nog aan een dressing waar u dol op zult zijn. Bij het maken van een dressing op maat komen er wel wat dingen kijken. Voor u verder gaat, raden we aan eerst enkele zaken te overwegen zoals: wil ik een open of gesloten dressing, wil ik enkel planken of ga ik ook in de hoogte werken, welke kleuren en materialen wil ik gebruiken voor mijn dressing? Heeft u al enkele ideeën of weet u totaal niet waar u moet beginnen? Geen zorgen: onze experts staan met plezier voor u klaar om u hiermee verder te helpen.

dressing op maat

Vrije samenstelling

Op zoek naar een uniek design? U kunt uw dressing precies volgens uw voorkeur samenstellen, met alle eigenschappen en details die u maar wilt. Alles wordt exact afgestemd op uw behoeften en specificaties. Of u nu veel accessoires, schoenen of kledij heeft, wij benutten elk hoekje en bezorgen aan de hand van uw wensen een aantal ontwerpen die zullen zorgen voor een optimale opbergoplossing.

Opbergoplossingen voor het hele huis

Wilt u ook een dressing op maat laten maken? Vertel er ons alles over tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek. Nadat we weten wat u precies wilt, maken we voor u een gepaste offerte op voor de dressing van uw dromen.

Naast een dressing ook op zoek naar een matras op maat? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht! Ben je meer opzoek naar een standaardgrootte? Bij Slaapwel hebben we een ruim assortiment aan kleerkasten met standaardmaten. Bent u benieuwd naar onze kasten op maat? Kijk dan snel naar enkele van onze realisaties van maatkasten.
Geplaatst op 23/11/2022